Naraguna:Nila Safitri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng rawuh pamiyarsa.

Dipuntepangaken nama kula Nila Safitri. Ing taun 2019, umur kula 20 taun. Kula saking Karanganyar, inggih punika salah satunggaling kabupatèn ingkang wonten ing Karisidhénan Surakarta. Sakpunika kula kuliah wonten ing Universitas Sebelas Maret. Kula remen beksan, satemah kula tumut UKM ingkang sesambungan kaliyan beksan.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Penyuntingan.
iwak