Naraguna:Nefrit Lazurit

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Pantai Kesirat.jpg
    Sing seneng, sing bungah, sing luput, sing tatu, sing nggawé getun, sing nggawé gela, sing nggawé lara, sing nggawé kuciwa. Eluh pisanan sing tiba, nalika jenengmu kasebut ing sapada pepujiku; Gusti