Naraguna:NR deblocked

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Katerangan naraguna Babel
ru-N Русскийродной язык этого участника.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
cu-2 сь польꙃєватєл҄ь глаголѥтъ словѣньскꙑ трьпимо
orv-2 This user has intermediate knowledge of Old Russian.
Naraguna miturut basané

Manungsa waé! Aku ora aktif ing wikipedia iki! Tulung ojo takon babagan aku!/ꦩꦤꦸꦁ​ꦱ​ꦮꦲꦺ​​ꦄꦏꦸ​ꦲꦺꦴꦫ​ꦲꦏ꧀ꦠꦶꦥ꦳꧀​ꦲꦶꦁ​​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦶꦏꦶ​​ꦠꦸꦭꦸꦁ​​ꦲꦺꦴꦗꦺꦴ​ꦠꦏꦺꦴꦤ꧀​ꦧꦧꦒꦤ꧀​ꦲꦏꦸ​


Yen sampeyan kudu nonton edhisi tambang, bukak inkubator./ꦪꦺꦤ꧀​ꦱꦩ꧀ꦥꦺꦪꦤ꧀​ꦏꦸꦢꦸ​ꦤꦺꦴꦤ꧀ꦠꦺꦴꦤ꧀​ꦲꦺꦝꦶꦱꦶ​ꦠꦩ꧀ꦧꦁ​꧈​​ꦧꦸꦏꦏ꧀​ꦲꦶꦤ꧀ꦏꦸꦧꦠꦺꦴꦂ꧉