Naraguna:Mira Padmawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng sonten, aku Mira Padmawati. Saiki aku lagi njajal ngewiki sambi nguri-uri basa Jawa.

Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 11 & 14 Oktober 2021 ing Kacamaya.