Naraguna:Michael Kümmling

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Katerangan naraguna Babel
jv-0 Naraguna iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
de-N Dieser Benutzer spricht Deutsch als Muttersprache.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
fr-1 Cet utilisateur dispose de connaissances de base en français.
Naraguna miturut basané