Naraguna:Masgatotkaca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Matur nuwun rawuhipun. Nami kawulo inggih punika Gatot Kaca (kadya ing ringgit jv: Gathotkaca), ingkang saged dipun serat mawi aksara Jawi:

ꦩꦱ꧀​ꦒꦠꦺꦴꦠ꧀ꦏꦕ

Masgatotkaca (rembugan) 9 Oktober 2020 00.49 (UTC) >>>id:Pengguna:Masgatotkaca