Naraguna:Manubot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bot operated by User:Manumg. Home wiki is Malayalam Wikipedia.

Used for updating interwiki links using pywikipedia/interwiki.py.