Naraguna:Larasatihlr

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    sugeng enjing konco konco, kenalke aku hesti larasati. iso di celuk laras.

    Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 26 Januwari 2020 ing Ngayogyakarta.