Naraguna:Kurniaastri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kula nuwun Kula Astri Kurnia, mahasiswa S1 Pendidikan Bahasa Jawa Kula nuwun Kula Astri Kurnia, mahasiswa S1 Pendidikan Bahasa Jawa

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 16 November 2019 ing Purworejo.