Naraguna:Krisna Arimurti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasanggiri Wiki Mrebawani IIPanganggo iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II
Kunthi Talibrata

Jenengku Krisna Arimurti, aku saiki sinau ana ing prodi Sastra Jawa Universitas Gadjah Mada. Ana ing kéné, aku isih semester 2. Karepku mélu nyengkuyung wikipédia basa jawa iki supaya bisa gladhi lan kanggo sarana aku sinau basa Jawa.