Naraguna:Kinta Seroja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tari Topeng.

Sugeng siyang, kula Kinta Seroja sing saiki lagi sinau Wikipedia. Aku sinau kanggo nyukupi nilai kuliah.

Ikon WMS.pngPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia basa Jawa #WikiMasukSekolah ing UGM kelas Bahasa Jawa Tulis Reseptif II.