Naraguna:Jv02 seisar winengku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun sewu, Nama kula Seisar Winengku Handani, peserta Papat Limpad 2012 saking Universitas Gadjah Mada, Fakultas Ilmu Budaya, Jurusan Sastra Nusantara.