Naraguna:Jadinegara/Pertalan Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jeneng Asal Saka Maksud Sumber Teges
Adhen Aden Ned Nama segara Kekésahan, Suryasuparta
Akulinah Akulina Rus Nama buri Kajawen, Kalawarta
Alyasa Alyosha Rus Nama ngarep Kajawen, Kalawarta
Aprasiyah Apraksya Blr Nama ngarep Kajawen, Kalawarta
Apimyah Nama ngarep Kajawen, Kalawarta
Bolswiki Bolshevik Rus Nama partè Kajawen, Kalawarta Partè gunggungané paribawa
Brineski Bryansk? Rus Nama kutha Kajawen, Kalawarta
Bonifasiyo Bonifacio Kur Nama Kekésahan, Suryasuparta
Budimirowic Budimirovich Slv Bapanama Kajawen, Kalawarta Anak Budimir
Cèrnigop Chernigiv Ukr Nama kutha Kajawen, Kalawarta
Dhobrinya Dobrinya Rus Nama ngarep Kajawen, Kalawarta
Dhona Don Rus Nama lèpèn Kajawen, Kalawarta
Dhune Donay Rus Nama ngarep Kajawen, Kalawarta
Dhènemarken Denemarken Ned Nama praja Kajawen, Kalawarta
Dhitslan Duitsland Ned Nama praja Kajawen, Kalawarta Tanah bangsa Dhits
Èrep Herfst Ned Aran mangsa Candrakanta, Ariwarta Mangsa wowohan
Grunlan Groenland Ned Nama praja Kajawen, Kalawarta Tanah ijo
Grik Grieks Ned Nama bangsa Kekésahan, Suryasuparta
Grikenlan Griekenland Ned Nama praja Kekésahan, Suryasuparta Tanah bangsa Grik
Gurindayeksa Zmey-Gorynych Rus Aran naga Kajawen, Kalawarta Ula dunung ing giri
Honggari Hungary Ing Nama praja Kajawen, Kalawarta
Irlan Ierland Ned Nama praja Kajawen, Kalawarta Tanah bangsa Iyer
Itali Italy Ing Nama praja Kajawen, Kalawarta
Iwan Ivan Rus Nama ngarep/pasucèn Kajawen, Kalawarta Wujud liya Yokanan
Ingglan England Ing Nama praja Kajawen, Kalawarta Tanah bangsa Inggris
Inggris English Ing Nama gotrah/basa Kajawen, Kalawarta
Jerman German Ing Nama gotrah/basa Kajawen, Kalawarta
Karacarop Karacharovo Rus Nama desa Kajawen, Kalawarta
Kasmir Kaschmier Ned Nama laladan Centhini, Serat
Kandhiyah Candia Ita Nama praja Kekésahan, Suryasuparta
Kemal Pasah Kemal Pasha Tur Nama Kajawen, Kalawarta
Kursikah Corsica Ita Nama nuswa Kekésahan, Suryasuparta
Kiyef Kiev Rus Nama kutha Kajawen, Kalawarta
Kretah Kreta Ned Nama nuswa Kekésahan, Suryasuparta
Lautan agung Samudera Asli Kosa Kekésahan, Suryasuparta Samudra
Lènte Lente Ned Aran Mangsa Candrakanta, Ariwarta Mangsa sekar
Léyo Lion Pra Aran kéwan Kekésahan, Suryasuparta Singabarung
Litowen Litouwen Ned Nama praja Kajawen, Kalawarta
Luksemburreh Luxemburg Ned Nama praja Almanak, Kalawarta
Madya Buwana Mediterranean Ing Nama wewengkon Kekésahan, Suryasuparta
Marsèlye Marseille Pra Nama kutha Kekésahan, Suryasuparta
Maledipen Maldiven Ned Nama wewengkon Kekésahan, Suryasuparta
Messinah Messina Ita Nama kutha Kekésahan, Suryasuparta
Mosko Moskva Rus Nama kutha Kajawen, Kalawarta
Montekarlo Monte Carlo Pra Nama kutha Kekésahan, Suryasuparta
Mikolya Mykula Ukr Nama ngarep Kajawen, Kalawarta
Nyèper Dnieper Ukr Nama lèpèn Kajawen, Kalawarta
Natasiyah Nastasya Rus Nama ngarep Kajawen, Kalawarta
Newiyah Rus Nama Kajawen, Kalawarta
Nènilah Rus Nama Kajawen, Kalawarta
Ngisa Isa Arb Nama nabi Kekésahan, Suryasuparta
Nopgorod Novgorod Rus Nama kutha Kajawen, Kalawarta Kutha anyar
Nèderlan Nederland Ned Nama praja Kajawen, Kalawarta
Nurwègen Noorwegen Ned Nama praja Kajawen, Kalawarta
Paléstinah Palestina Ned Nama praja Kekésahan, Suryasuparta
Pèlkah Nama Kajawen, Kalawarta
Penesiah Venezia Ita Nama praja Kajawen, Kalawarta
Prangkrik Frankrijk Ned Nama praja Kajawen, Kalawarta
Prancis France Ing Nama gotrah/basa Kajawen, Kalawarta
Prasman Fransman Ned Nama gotrah Kajawen, Kalawarta Bangsa ing Prancis
Polen Polen Ned Nama praja Kajawen, Kalawarta
Pool Ler North Pole Ned Nama wewengkon Kajawen, Kalawarta
Rènthir Rendier Ned Aran kéwan Kajawen, Kalawarta
Rètjo Reggio Ita Nama kutha Kekésahan, Suryasuparta
Rosto Rostov Rus Nama kutha Kajawen, Kalawarta
Roterdham Rotterdam Ned Nama kutha Kekésahan, Suryasuparta
Segara Tengah Middellandse Zee Ned Nama segara Kekésahan, Suryasuparta
Sardhiniye Sardegna Ita Nama nuswa Kekésahan, Suryasuparta
Saharah Sahara Ned Nama ara-ara Kekésahan, Suryasuparta
Setromboli Stromboli Ita Nama nuswa Kekésahan, Suryasuparta
Solowé Solovey Rus Nama buri Kajawen, Kalawarta
Somer Zomer Ned Aran mangsa Candrakanta, Ariwarta Mangsa bentèr
Sorodhowit Sorodovich Rus Bapanama Kajawen, Kalawarta
Sorotya Saratsiny Rus Nama giri Kajawen, Kalawarta
Suwari Kasuari Asli Aran kéwan Kekésahan, Suryasuparta
Swatogor Sviatogor Ukr Nama giri Kajawen, Kalawarta Giri suci
Sabawah Pujatisna Zabava Putyatishna Slv Nama Kajawen, Kalawarta
Sisili Sicilië Ned Nama nuswa Kekésahan, Suryasuparta
Smaradina Smorodina Rus Nama kutha Kajawen, Kalawarta
Syanghai Shanghai Ned Nama kutha Kajawen, Kalawarta Dhuwuré segara
Setépanowit Stepanovich Rus Bapanama Kajawen, Kalawarta Anak Stépan
Ujung Dingati-ati Kaap Guardafui Ned Nama ponggol Kekésahan, Suryasuparta
Wasilisah Vasilisa Rus Nama ngarep Kajawen, Kalawarta
Winter Winter Ned Aran mangsa Candrakanta, Ariwarta Mangsa adhem
Wladhimir Vladimir Rus Nama ngarep Kajawen, Kalawarta
Yokanan John Erop Nama pasucèn Injil, Kitab suci
Yaroslop Yaroslavl Rus Nama wewengkon Kajawen, Kalawarta
Yakim Ioakim Rus/Byz Nama ngarep Kajawen, Kalawarta