Naraguna:Intan Octamelia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marmut.

Sugeng sonten sedaya. Nami kula Intan, saking UGM. Kula sinau bab iki kanggo biji kuliahku. Semoga entuk biji apik. Hehehe.

Ikon WMS.pngPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia basa Jawa #WikiMasukSekolah ing UGM kelas Bahasa Jawa Tulis Reseptif II.