Naraguna:Haffata Yahfitu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wilujeng Rawuh sederek sedaya, tepangaken nami kulo Wildan Haffata Yahfitu Zahra, mung iso diceluk anggo nami Ata. Kulo kelahiran 17 Nopember 1996 ing kutho Pekalongan. Sakniki kulo tase ngunduh ilmu ing Universitas Airlangga, salah sawijining perguruan tinggi ing kutho Surabaya. Mundut mantheng elmu Sejarah lan tase sregep nulis tinulis babagan sejarah lan kebudayaan.