Naraguna:Fuad Mujahid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng enjing, dina iki aku lagi melu gladhen Wikipedia Jawa ing gedhung Siola. Diajab, saka gladhen iki bisa nulis ing Wikipedia.

Pasanggiri Wiki Mrebawani IIPanganggo iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II