Naraguna:Faizsyachbani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasanggiri Wiki Mrebawani IIPanganggo iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II

Sugeng rawuh jenengku Ahmad Bani Khoirul Umam, Aku saka kutha Sidoarjo JawaTimur,Indonesia