Naraguna:Endang puji lestari

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Sugeng siang, Kula tari

    Saking universitas muhammadiyah Purworejo

    Jurusan Pendidikan Bahasa dan Sastra Jawa

    Kula remen sanget Wayang Kulit


    Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 16 November 2019 ing Purworejo.