Naraguna:Empat Tilda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

mung wong anyar sing pingin menehi kontribusi sithik sinambi belajar ukara lan tata bahasa jawa