Naraguna:EdmundEzekielMahmudIsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Akun alternatif saya. --Edmundwoods 05:58, 20 Desember 2007 (UTC)