Naraguna:Dhoni Zustiyantoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lair ing Tambirejo, Kecamatan Gajah, Kabupaten Demak, Jawa Tengah. Namatake SD nganti SMA ana Demak. Lulus kuliah ana Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa Fakultas Bahasa dan Seni Universitas Negeri Semarang, taun 2011 kanthi predikat wisudawan aktivis. Nalika kuliah aktif ing organisasi mahasiswa lan kesenian kampus, utamane seni karawitan.

Asring ndhereke pentas karawitan ing ngendi-endi. Kajaba iku, uga tau dadi dhuta kesenian, karo kanca-kanca mahasiswa lan dosene dadi wakil universitas ing lokal utawa mancanegara. Sawetara dadi guru basa Jawa ing SMA, lan nglatih karawitan ing saperangan pawiyatan/sanggar.

Kajaba karawitan, uga aktif nulis artikel lan berita. Saiki isih ngrampungake studi neng Magister Ilmu Susastra Universitas Diponegoro Semarang. Isa dihubungi lumantar layang setrum dhoni.unnes@gmail.com.