Naraguna:Devi 4340

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng rawuh. Jenengku Devi. Aku manggon ana ing kutha Kudus. Aku seneng sing jenenge ngrungokake musik lan nonton film.