Naraguna:Dayintaar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dipuntepangaken, nami kula Dayinta Armithariny Hadisoerjo. Kula kuliah ing UNS.

Ikon WMS.pngPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia basa Jawa #WikiMasukSekolah ing UNS kelas Penyuntingan.