Naraguna:Danialaf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng sonten, aku Danial. Aku lagi sinau ngewiki nganggo basa Jawa. Iki pengalaman pertamaku. Monggo sareng ing lamanku.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.