Naraguna:Citra Ayu Pratiwi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Asmanipun Citra Ayu Pratiwi. Saben dinten ditimbali Citra. Dalem saking Sidoarjo, Jawa Wètan. Sakniki dalem lagi njajal ngewiki sinambi nguri-uri basa Jawa.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.