Naraguna:Cemara Ferady

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasanggiri Wiki Mrebawani IIPanganggo iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II

Kênalaké jênêngku Cêmara Férady. Aku kuliah ana ing prodi Sastra Jawa UGM angkatan 2016. sakiki aku lagi sêmèstêr loro. Aku melu nulis ing wiki Mrêbawani 2 iki amarga aku kêpingin gladhèn mangênanani Basa Jawa sing wis wiwit arang digunakaké déning para nom-noman sakiki.