Naraguna:Annisa Sari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nami kula Annisa Sari, nami celak kula Anis. Kula lahir wonten ing Bantul. Papan padunung kula wonten ing Gandakusuman, Yogyakarta.