Naraguna:Anis Fridasari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Assalamualaikum, aku Anis Fridasari ananging biasané diundang anis. Saiki aku lagi njajal ngewiki sambi nguri-uri basa jawa. Aku lair ing Kendal lan saiki lagi kuliah ing Universitas Sebelas Maret semèster 4.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Jurnalistik.


justin bieber