Naraguna:Andri AkasKarya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng pepanggihan. Aku Andri AkasKarya. Saiki aku lagi njajal ngewiki sambi nguri-uri basa Jawa.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.