Naraguna:Anam K4217049

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugêng Ènjing kanca sêdaya, nama kula Anam, wontêning wêkdal punika kula tumut pakuliahan Jurnalistik.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Jurnalistik.
Inao Story