Naraguna:Aliyah Baidhowi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng rawuh, saniki kula saweg nyubi damel tulisan basa jawa dialek Indramayu

nami kula: Aliyah Baidhowi

Asal asli saking Indramayu


Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.