Naraguna:Aghnia Abidina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jenengku Dina. Aku sinau ana ing SMA Negeri 1 Cawas.

Pasanggiri Wiki Mrebawani IIPanganggo iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II