Nanometer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nanometer iku siji ukuran dawa kang padha karo 1.0×10−9 mèter — utawa sapramilyar mèter. Nanometer minangka ékan dawa SI, kang lumrahé dipigunakaké kanggo ngukur dawa gelombang cahya katon (400 nm nganti 700 nm), radhiasi ultraviolet, sinar gamma; lsp.

pikometer << nanometer << mikrometer

Uga delengen[besut | besut sumber]


Cithakan:Ékan-stub