Nagara Ima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan


Nagara Ima (雪国, Yukiguni) yaiku nopel dening juru ripta Nippon Kawabathah Yasǔnari. Nopel iki kanggêp saemper karya parilawas kasusastran Nippon. Karya iki uga dumadi têlung nopel kang Kumithe Nobel arani ing taun 1968 nalika dheweke entuk Bubungah Nobel ing Kasusastran.

Nagara Ima
Juru ripta Kawabathah Yasǔnari
Irah-irahan wiwitan 雪国 Yukiguni
Juru basa Edward Seidensticker
Nagara Nippon
Basa Basa Nippon
Gagrag Nopel
Tanggal pawêtu 1935–1937 (carita tutug)

1948

Pawêtu basa Inggris 1956
Jinis sarana Cithakwêtu (Paperback)
OCLC 3623808