Museu Calouste Gulbenkian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Muséum Calouste Gulbenkian (Basa Portugis: Museu Calouste Gulbenkian) iku sawijining muséum ing Freguesia Avenidas Novas, ing Lisboa. Muséum iki diadegaké miturut kekarep lan wasiyaté Calouste Gulbenkian, lan nglestarèkaké kolèksi seniné Yayasan Calouste Gulbenkian sing uga kalebu kagunan kuna lan sawatara kagunan modèren.