Musiyum Rékor Donya Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Musiyum Rékor Donya Indonésia
Dikukuhaké 27 Januari 1990
Pernah Jalan Perintis Kemerdekaan 275, Semarang Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
Jinis Musiyum
Situs jaringan http://www.muri.org

Musiyum Rékor Donya Indonésia utawi MURI (riyén Musiyum Rékor Indonésia) madeg ing warsa 1990 minangka lembaga swadaya saking masarakat kanggé ngempalaken data lan paring bebungah dhumateng sintenkemawon ingkang ngasilaken karya superlatif saking warga Indonésia sarta njejegaken raos bombong marang sadaya karsa lan karya saking warga Indonésia piyambak.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]