Mokhamad Syaifudin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mokhamad Syaifudin
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mokhamad Syaifudin
Dhuwur 1.74 m (5 ft 8 12 in)
Posisi main Back
Katerangan klub
Tim saiki
Pelita Bandung Raya
Angka 28
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–kini Pelita Bandung Raya

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Mokhamad Syaifudin (lair ing Bandung, Indonesia, 9 Agustus 1992; umur 27 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan ing posisi Back. Dhèwèké saiki sangsaya nguwatake Pelita Bandung Raya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Pelita Bandung Raya