Modhul:Location map/data/Ukraine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dhokumèntasi modhul iki bisa digawé ing Modhul:Location map/data/Ukraine/doc

return {
	name = 'Ukraine',
	top = 52.7,
	bottom = 44.1,
	left = 21.5,
	right = 40.7,
	image  = 'Ukraine adm location map.svg',
	image1 = 'Ukraine relief location map.jpg'
}