Mitch McConnell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Addison Mitchell McConnell, Jr. (lair ing Amérika Sarékat, 20 Fèbruari 1942; umur 79 taun) ya iku sawijining politikus saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]