Mit Fried und Freud ich fahr dahin, BWV 125

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mit Fried und Freud ich fahr dahin, BWV 125 iku sawijining lagu gréja anggitané Johan Sebastian kang dienggo sajroning kabaktèn Gréja Lutheran. Cantata kor iki dikomposisi ing Leipzig ing taun 1725 kanggo pista Purifikasi Maria kang dirayakaké tanggal 2 Fébruari, 40 dina sawisé Natal. Asesirah iki tegesé "Aku lunga menyang kana mawa katentreman lan kasenengan". Kantata iki dhedhasar sawijining himne anggitané Martin Luther asesirah Mit Fried und Freud ich fahr dahin.