Miskin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Miskin inggih punika tiyang utawi kulawarga utawi golongan ingkang sampun nyambut damel utawi sumber pikantuk kasil kang cetha , nanging tetepa ora nyukupi butuh kanggo urip padintenan.