Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: YahyaBot
  • Kadaftar: 27 Oktober 2021 15.58 (13 wulan kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 18.618
  • Cacahé akun kang gegayutan: 74
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ace.wikipedia.org28 Dhésèmber 2021 02.43digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.48digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.44digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org22 Dhésèmber 2021 15.45digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.58digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 21.01digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org27 Oktober 2021 15.58akun anyar(?)75
bn.wikibooks.org24 Dhésèmber 2021 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikiquote.org11 Oktober 2022 18.27digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikisource.org23 Dhésèmber 2021 17.45digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikivoyage.org1 Fèbruari 2022 11.55digawé nalika mlebu log(?)264bot
bn.wiktionary.org17 Dhésèmber 2021 06.32digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org8 Dhésèmber 2021 06.34digawé nalika mlebu log(?)18.270bot
commons.wikimedia.org30 Oktober 2021 08.00digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
dag.wikipedia.org22 Dhésèmber 2021 05.27digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.44digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org9 Fèbruari 2022 15.38digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org29 Oktober 2021 16.06digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org21 Dhésèmber 2021 08.20digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org7 Mèi 2022 19.30digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org17 Dhésèmber 2021 06.43digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 21.01digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.55digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.47digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.48digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 21.01digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org29 Oktober 2021 09.12digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.48digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org17 Dhésèmber 2021 06.22digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org22 Dhésèmber 2021 14.58digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org22 Dhésèmber 2021 05.27digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 21.01digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org22 Dhésèmber 2021 15.00digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.48digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org27 Oktober 2021 15.58digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org20 Sèptèmber 2022 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org27 Oktober 2021 15.58digawé nalika mlebu log(?)4
min.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.48digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.56digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.56digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org22 Dhésèmber 2021 05.27digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org19 Dhésèmber 2021 11.29digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.44digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.58digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.59digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.48digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.48digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 21.01digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.53digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.59digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org22 Dhésèmber 2021 14.59digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org18 Dhésèmber 2021 10.32digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 21.00digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.25digawé nalika mlebu log(?)2bot
test.wikipedia.org17 Dhésèmber 2021 06.15digawé nalika mlebu log(?)3
te.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 20.58digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 21.00digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 21.00digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org20 Dhésèmber 2021 21.00digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org18 Dhésèmber 2021 10.31digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org22 Dhésèmber 2021 05.28digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org30 Oktober 2021 15.16digawé nalika mlebu log(?)0