Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Tini Ndunk
  • Kadaftar: 26 April 2011 09.27 (10 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 2
  • Cacahé akun kang gegayutan: 3
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
id.wikipedia.org3 Mèi 2011 13.50digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org26 April 2011 09.27akun anyar(?)2
meta.wikimedia.org5 Mèi 2011 11.03digawé nalika mlebu log(?)0