Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Orijentolog
  • Kadaftar: 26 Fèbruari 2009 08.57 (13 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 677.748
  • Cacahé akun kang gegayutan: 366
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ab.wikipedia.org12 Juni 2012 13.02digawé nalika mlebu log(?)0
ace.wikipedia.org10 Juni 2013 15.42digawé nalika mlebu log(?)0
ady.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 20.10digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org15 Maret 2009 03.44digawé nalika mlebu log(?)7
af.wiktionary.org13 Juni 2012 05.46digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org2 Mèi 2009 15.27digawé nalika mlebu log(?)1
alt.wikipedia.org3 Agustus 2022 20.42digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org7 Mèi 2009 02.21digawé nalika mlebu log(?)2
ang.wikipedia.org16 Dhésèmber 2011 12.36digawé nalika mlebu log(?)1
an.wikipedia.org27 Januari 2011 20.43digawé nalika mlebu log(?)2
arc.wikipedia.org27 Januari 2011 20.45digawé nalika mlebu log(?)3
ar.wikipedia.org15 Maret 2009 14.53digawé nalika mlebu log(?)56
ar.wikinews.org9 Fèbruari 2018 20.38digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 20.39digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wiktionary.org29 Agustus 2018 07.37digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org27 Januari 2011 20.45digawé nalika mlebu log(?)8
ast.wikipedia.org14 April 2009 20.31digawé nalika mlebu log(?)4
ay.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 20.46digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org9 Novèmber 2015 04.08digawé nalika mlebu log(?)4
az.wikipedia.org15 Maret 2009 14.54digawé nalika mlebu log(?)36
az.wikibooks.org8 Dhésèmber 2012 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 20.52digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikisource.org20 Fèbruari 2021 08.31digawé nalika mlebu log(?)0
az.wiktionary.org17 April 2013 04.34digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org24 Mèi 2012 13.58digawé nalika mlebu log(?)1
bat-smg.wikipedia.org1 Sèptèmber 2011 23.17digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org7 Dhésèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org2 Juli 2012 07.41digawé nalika mlebu log(?)1
be-tarask.wikipedia.org6 Juni 2009 10.27digawé nalika mlebu log(?)8
be.wikipedia.org21 Mèi 2009 01.00digawé nalika mlebu log(?)4
be.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 21.06digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikisource.org9 Fèbruari 2018 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org19 Maret 2009 02.29digawé nalika mlebu log(?)16
bg.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 21.11digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wiktionary.org9 Juni 2015 09.39digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 21.13digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org9 Juni 2012 12.21digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org2 Juli 2012 07.40digawé nalika mlebu log(?)3
bo.wikipedia.org9 April 2009 19.03digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 21.28digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org14 April 2009 20.32digawé nalika mlebu log(?)4
bs.wikipedia.org9 Maret 2009 00.01digawé nalika mlebu log(?)20
bs.wikinews.org17 Mèi 2015 05.03digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikiquote.org14 Sèptèmber 2009 08.59digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wiktionary.org18 Maret 2012 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
bxr.wikipedia.org6 April 2014 23.12digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org8 Maret 2009 15.10digawé nalika mlebu log(?)119
ca.wikimedia.org1 Juli 2022 05.24digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 21.43digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 21.44digawé nalika mlebu log(?)0
cdo.wikipedia.org17 Oktober 2009 03.18digawé nalika mlebu log(?)1
ceb.wikipedia.org27 April 2009 00.01digawé nalika mlebu log(?)11
ce.wikipedia.org24 Novèmber 2013 14.16digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org23 Mèi 2012 22.14digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 21.49digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 21.50digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org11 Oktober 2009 01.45digawé nalika mlebu log(?)7
commons.wikimedia.org8 Maret 2009 23.00digawé nalika mlebu log(?)235.920autopatrolled, filemover
co.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 21.55digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 21.56digawé nalika mlebu log(?)0
cr.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 21.56digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org6 Dhésèmber 2012 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org8 Maret 2009 18.31digawé nalika mlebu log(?)45
cs.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 22.02digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org12 Dhésèmber 2017 22.49digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org23 Agustus 2013 12.33digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org14 Dhésèmber 2012 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org19 Maret 2009 02.31digawé nalika mlebu log(?)2
cy.wikipedia.org9 Maret 2009 21.16digawé nalika mlebu log(?)17
da.wikipedia.org15 Maret 2009 03.42digawé nalika mlebu log(?)19
da.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 22.15digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org8 Maret 2009 14.52digawé nalika mlebu log(?)553autoreview, editor
de.wikibooks.org2 Mèi 2021 14.12digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikinews.org19 April 2014 21.54digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org18 Sèptèmber 2009 01.19digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org9 Mèi 2012 05.32digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikivoyage.org12 Maret 2013 12.24digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org2 April 2012 02.05digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org31 Oktober 2009 13.58digawé nalika mlebu log(?)2
dsb.wikipedia.org12 Mèi 2012 12.12digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikipedia.org14 April 2009 20.34digawé nalika mlebu log(?)14
el.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 22.43digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org9 Fèbruari 2018 22.44digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org13 Juni 2012 15.00digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 00.12digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org26 Fèbruari 2009 09.08digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Block evasion: WP:TE
  • menyunting (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
345
en.wikibooks.org18 Sèptèmber 2009 01.16digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org27 Novèmber 2011 21.11digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org16 Sèptèmber 2009 05.49digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikisource.org24 Mèi 2009 01.11digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikiversity.org23 Sèptèmber 2011 23.23digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org15 Dhésèmber 2012 22.10digawé nalika mlebu log(?)2
en.wiktionary.org23 Januari 2011 20.22digawé nalika mlebu log(?)122
eo.wikipedia.org11 Maret 2009 00.55digawé nalika mlebu log(?)24
eo.wikinews.org9 Fèbruari 2018 22.59digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 23.00digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org8 Maret 2009 15.10digawé nalika mlebu log(?)177
es.wikinews.org13 Maret 2013 22.45digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiquote.org18 Sèptèmber 2009 01.19digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 01.12digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org9 Fèbruari 2018 23.17digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org5 Januari 2019 05.08digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org19 Maret 2009 02.34digawé nalika mlebu log(?)10
eu.wikipedia.org19 Maret 2009 02.35digawé nalika mlebu log(?)18
ext.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 23.27digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org8 Maret 2009 15.11digawé nalika mlebu log(?)842extendedconfirmed
fa.wikinews.org18 Oktober 2021 18.25digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org18 Sèptèmber 2012 22.28digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikisource.org11 Novèmber 2019 19.46digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikivoyage.org4 Oktober 2014 12.55digawé nalika mlebu log(?)2
fa.wiktionary.org20 Juli 2012 07.52digawé nalika mlebu log(?)1
fiu-vro.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 23.45digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org8 Maret 2009 22.45digawé nalika mlebu log(?)33
fi.wikinews.org1 Oktober 2019 16.16digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiquote.org9 Fèbruari 2018 23.50digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org9 Fèbruari 2018 23.51digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org18 Novèmber 2018 18.43digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org27 Januari 2011 21.00digawé nalika mlebu log(?)1
frp.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 23.54digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org4 Novèmber 2014 04.00digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org8 Maret 2009 15.11digawé nalika mlebu log(?)195
fr.wikinews.org10 Fèbruari 2018 00.04digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 00.06digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org7 Mèi 2012 19.38digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org28 April 2022 00.38digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikivoyage.org10 Fèbruari 2018 00.11digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org1 Mèi 2012 22.44digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 00.12digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org19 Maret 2009 02.37digawé nalika mlebu log(?)6
gag.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 00.14digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 02.29digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org15 Oktober 2009 16.30digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org20 Mèi 2013 18.54digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org19 Maret 2009 02.37digawé nalika mlebu log(?)24
gl.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 00.23digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 00.24digawé nalika mlebu log(?)0
gom.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 00.25digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org5 Mèi 2022 12.25digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 00.31digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org25 Juli 2009 08.21digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org8 Agustus 2012 19.09digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org2 Maret 2009 18.13digawé nalika mlebu log(?)20
he.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 00.41digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org27 Dhésèmber 2012 13.22digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 00.42digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org11 April 2009 18.52digawé nalika mlebu log(?)8
hi.wiktionary.org14 Maret 2012 00.25digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org26 Fèbruari 2009 08.57akun anyar(?)Diblokir salawasé.
Alesan: osobni napadi (ili napadačko ponašanje): ignoriranje uputa
  • menyunting (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
  • layang-èl dipatèni
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
19.057autopatrolled
hr.wikibooks.org21 Oktober 2009 23.24digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org18 Sèptèmber 2009 01.18digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikisource.org26 Fèbruari 2010 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
hr.wiktionary.org13 Maret 2009 01.43digawé nalika mlebu log(?)19
hsb.wikipedia.org2 Juli 2012 07.37digawé nalika mlebu log(?)1
ht.wikipedia.org8 Maret 2009 15.12digawé nalika mlebu log(?)1
hu.wikipedia.org8 Maret 2009 22.44digawé nalika mlebu log(?)53
hu.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 01.24digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org12 Januari 2011 02.38digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 01.30digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org25 Dhésèmber 2014 18.55digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org10 Maret 2009 17.07digawé nalika mlebu log(?)54
id.wikibooks.org31 Dhésèmber 2012 19.14digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikisource.org25 Fèbruari 2013 16.20digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikipedia.org4 Fèbruari 2012 10.44digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org9 Mèi 2013 02.27digawé nalika mlebu log(?)0
ik.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 01.39digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org14 Januari 2014 17.05digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org27 Novèmber 2011 21.11digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org2 Juli 2012 07.36digawé nalika mlebu log(?)3
is.wikipedia.org19 Maret 2009 02.38digawé nalika mlebu log(?)7
it.wikipedia.org8 Maret 2009 15.13digawé nalika mlebu log(?)101
it.wikinews.org10 Fèbruari 2018 01.53digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org3 Juli 2013 09.43digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org23 Mèi 2013 18.15digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org10 Fèbruari 2018 02.01digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org10 Juni 2012 18.09digawé nalika mlebu log(?)0
jam.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 02.02digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org8 Maret 2009 15.13digawé nalika mlebu log(?)46
ja.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 02.08digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 02.09digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org2 Juli 2012 07.35digawé nalika mlebu log(?)1
kaa.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 02.11digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org27 Januari 2011 21.08digawé nalika mlebu log(?)1
ka.wikipedia.org11 Maret 2009 00.56digawé nalika mlebu log(?)12
kk.wikipedia.org27 Januari 2011 21.09digawé nalika mlebu log(?)6
kl.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 02.29digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org10 Maret 2020 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org30 Dhésèmber 2016 11.06digawé nalika mlebu log(?)1
ko.wikipedia.org19 Maret 2009 02.40digawé nalika mlebu log(?)33
ko.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 02.50digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org10 Fèbruari 2018 02.50digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 02.51digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 02.52digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org19 Maret 2009 02.40digawé nalika mlebu log(?)7
ku.wiktionary.org15 Dhésèmber 2010 12.57digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org14 Maret 2012 00.28digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 02.59digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org14 April 2009 20.40digawé nalika mlebu log(?)7
lbe.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 03.02digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org14 April 2009 20.41digawé nalika mlebu log(?)2
li.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org6 Agustus 2013 10.49digawé nalika mlebu log(?)0
lrc.wikipedia.org24 Juni 2015 22.44digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org19 Maret 2009 02.41digawé nalika mlebu log(?)15
lt.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org14 Mèi 2009 00.38digawé nalika mlebu log(?)3
mdf.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 03.43digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org14 Mèi 2009 13.00digawé nalika mlebu log(?)1
meta.wikimedia.org3 April 2009 19.01digawé nalika mlebu log(?)40
mg.wikipedia.org24 Fèbruari 2013 09.26digawé nalika mlebu log(?)1
mg.wiktionary.org16 Fèbruari 2014 05.45digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org6 Agustus 2017 23.48digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 03.49digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org15 Maret 2009 03.36digawé nalika mlebu log(?)18
ml.wikipedia.org11 Oktober 2009 02.12digawé nalika mlebu log(?)2
mn.wikipedia.org19 Maret 2009 02.44digawé nalika mlebu log(?)3
mrj.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.14digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org3 Mèi 2009 03.32digawé nalika mlebu log(?)3
ms.wikipedia.org8 Maret 2009 22.47digawé nalika mlebu log(?)16
mt.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.25digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.26digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.27digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org4 Fèbruari 2012 07.07digawé nalika mlebu log(?)1
nah.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.31digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.33digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.34digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.35digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.44digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org9 April 2009 19.03digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org8 Maret 2009 15.14digawé nalika mlebu log(?)59
nl.wikimedia.org16 Sèptèmber 2020 22.48digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikinews.org10 Fèbruari 2018 04.51digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 04.51digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikivoyage.org10 Fèbruari 2018 04.53digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org2 Novèmber 2017 02.52digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org6 Juni 2012 21.22digawé nalika mlebu log(?)1
nn.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 04.59digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.59digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org8 Maret 2009 22.48digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: Forstyrrelse av Wikipedia: nok en kroat uten norskkunnskaper, men med anti-gresk agenda; trolig samme som jeg nylig blokkerte IP-en for ...
  • menyunting (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
36
no.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 05.11digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 05.12digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org2 Juli 2012 07.31digawé nalika mlebu log(?)1
olo.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 05.19digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 05.20digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org8 Juni 2009 19.26digawé nalika mlebu log(?)4
pam.wikipedia.org25 Novèmber 2013 00.47digawé nalika mlebu log(?)1
pap.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 05.25digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikipedia.org7 Fèbruari 2013 09.44digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 05.35digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org2 Juli 2017 12.33digawé nalika mlebu log(?)0
pih.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 05.36digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org2 Maret 2009 15.50digawé nalika mlebu log(?)69
pl.wikinews.org10 Fèbruari 2018 05.46digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 10.39digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org10 Fèbruari 2018 05.49digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikivoyage.org12 Maret 2013 12.25digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org29 April 2012 23.04digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 05.50digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org2 Juli 2012 07.31digawé nalika mlebu log(?)2
pnt.wikipedia.org5 Novèmber 2012 18.52digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org6 Agustus 2009 01.14digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikipedia.org10 Maret 2009 17.14digawé nalika mlebu log(?)73
pt.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 06.16digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikisource.org10 Fèbruari 2018 06.17digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 06.19digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org9 Mèi 2013 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org9 Fèbruari 2012 17.36digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org19 Maret 2009 02.42digawé nalika mlebu log(?)12
ro.wikinews.org13 Juni 2019 20.23digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org13 Juni 2019 20.23digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org20 April 2012 00.22digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org8 Maret 2009 22.50digawé nalika mlebu log(?)192uploader
ru.wikinews.org12 Novèmber 2015 01.23digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 11.36digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org20 Mèi 2012 06.26digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org9 Juni 2015 09.39digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 07.03digawé nalika mlebu log(?)1
sah.wikipedia.org13 Juli 2012 20.50digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org8 Oktober 2013 20.25digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org9 Maret 2009 16.17digawé nalika mlebu log(?)3
sco.wikipedia.org28 Novèmber 2012 23.57digawé nalika mlebu log(?)0
sc.wikipedia.org4 April 2013 18.13digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org30 Januari 2020 06.29digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org11 Juni 2016 02.42digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org26 Fèbruari 2009 11.42digawé nalika mlebu log(?)131.515autopatrolled, filemover, patroller, rollbacker
sh.wiktionary.org19 Mèi 2012 21.34digawé nalika mlebu log(?)54
simple.wikipedia.org19 Maret 2009 02.42digawé nalika mlebu log(?)10
si.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 07.25digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org26 Fèbruari 2009 18.43digawé nalika mlebu log(?)23
sk.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 07.31digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wiktionary.org31 Juli 2018 10.45digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org10 Maret 2009 00.37digawé nalika mlebu log(?)17
sl.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 07.36digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikisource.org10 Fèbruari 2018 07.37digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org8 Januari 2014 09.34digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org16 Agustus 2011 02.42digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org2 Juli 2012 07.28digawé nalika mlebu log(?)1
species.wikimedia.org24 Juni 2009 06.30digawé nalika mlebu log(?)139
sq.wikipedia.org27 Januari 2011 21.22digawé nalika mlebu log(?)3
sr.wikipedia.org10 Maret 2009 21.56digawé nalika mlebu log(?)169
sr.wikibooks.org18 Juni 2018 23.46digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org20 Fèbruari 2013 00.52digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org21 Fèbruari 2014 12.50digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org18 Fèbruari 2013 23.12digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wiktionary.org23 Mèi 2012 07.36digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org27 Januari 2011 21.21digawé nalika mlebu log(?)1
su.wikipedia.org2 Juli 2012 07.28digawé nalika mlebu log(?)1
sv.wikipedia.org8 Maret 2009 22.49digawé nalika mlebu log(?)54
sv.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 08.06digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org19 Maret 2009 02.46digawé nalika mlebu log(?)2
szl.wikipedia.org29 Juli 2013 00.39digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org19 Maret 2009 02.45digawé nalika mlebu log(?)4
te.wikipedia.org31 Mèi 2009 00.13digawé nalika mlebu log(?)1
tg.wikipedia.org7 Mèi 2009 02.34digawé nalika mlebu log(?)4
th.wikipedia.org14 Mèi 2009 00.43digawé nalika mlebu log(?)3
tk.wikipedia.org18 Agustus 2009 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org19 Maret 2009 02.45digawé nalika mlebu log(?)3
to.wikipedia.org8 Fèbruari 2020 17.18digawé nalika mlebu log(?)0
tpi.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 08.58digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org15 Maret 2009 03.46digawé nalika mlebu log(?)86
tr.wikinews.org10 Fèbruari 2018 09.03digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikiquote.org19 Juli 2013 11.27digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org20 Juli 2012 08.43digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org27 Januari 2011 21.27digawé nalika mlebu log(?)2
tum.wikipedia.org10 Agustus 2012 07.31digawé nalika mlebu log(?)0
tw.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 09.07digawé nalika mlebu log(?)0
tyv.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 09.08digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 09.09digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikipedia.org14 Maret 2012 00.33digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org19 Maret 2009 02.43digawé nalika mlebu log(?)30
uk.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 14.36digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org19 Maret 2009 02.41digawé nalika mlebu log(?)9
uz.wikipedia.org17 Januari 2012 02.37digawé nalika mlebu log(?)1
vec.wikipedia.org16 Sèptèmber 2014 13.14digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 10.00digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 10.01digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org8 Maret 2009 22.48digawé nalika mlebu log(?)21
vi.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 10.09digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikisource.org10 Fèbruari 2018 10.09digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 10.10digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org7 Sèptèmber 2013 02.13digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org16 April 2009 15.17digawé nalika mlebu log(?)3
wa.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 10.14digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org15 Dhésèmber 2012 22.10digawé nalika mlebu log(?)286.855
wuu.wikipedia.org11 Oktober 2009 02.03digawé nalika mlebu log(?)1
xal.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 10.19digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 10.20digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org20 April 2009 01.12digawé nalika mlebu log(?)4
yi.wiktionary.org3 Mèi 2009 03.35digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org2 Juli 2012 07.23digawé nalika mlebu log(?)1
za.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 10.23digawé nalika mlebu log(?)0
zea.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 10.24digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org2 Juli 2012 07.23digawé nalika mlebu log(?)2
zh-yue.wikipedia.org27 Januari 2011 21.31digawé nalika mlebu log(?)1
zh.wikipedia.org19 Maret 2009 02.34digawé nalika mlebu log(?)28
zh.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 10.36digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org27 Mèi 2015 17.32digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 10.37digawé nalika mlebu log(?)0