Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Nohirara
  • Kadaftar: 6 Juli 2012 04.38 (10 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 15.213
  • Cacahé akun kang gegayutan: 419
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ab.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
ace.wikipedia.org11 Juli 2012 10.32digawé nalika mlebu log(?)0
ady.wikipedia.org18 April 2016 10.13digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org25 Dhésèmber 2012 23.30digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org9 Fèbruari 2013 09.40digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.39digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org2 Januari 2013 23.56digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org22 Maret 2020 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiversity.org8 Mèi 2015 00.16digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
atj.wikipedia.org18 Juni 2017 05.55digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org20 Oktober 2015 09.58digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
ban.wikipedia.org14 Oktober 2019 14.03digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
bat-smg.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
bd.wikimedia.org8 Fèbruari 2014 01.18digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
beta.wikiversity.org9 Juli 2012 00.22digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikimedia.org23 April 2016 00.47digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org13 Januari 2013 05.19digawé nalika mlebu log(?)1
bm.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikisource.org26 Juli 2016 13.11digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikivoyage.org4 Juli 2019 07.14digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org15 Juli 2012 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.42digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.42digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org10 Fèbruari 2013 01.59digawé nalika mlebu log(?)73
bxr.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.43digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.43digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikibooks.org14 Novèmber 2015 06.40digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikimedia.org26 Oktober 2015 04.54digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikinews.org15 Oktober 2014 00.06digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org26 Maret 2019 01.53digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikisource.org24 April 2015 07.47digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org14 Novèmber 2015 06.41digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
cdo.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
ce.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org11 Mèi 2013 01.47digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org6 Juli 2012 05.50digawé nalika mlebu log(?)42
co.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
co.wikimedia.org10 Mèi 2015 02.01digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
cr.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.45digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org4 Mèi 2016 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.45digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.45digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.46digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.46digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikiquote.org21 Juli 2015 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
da.wiktionary.org17 Juni 2016 23.29digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org13 Juli 2012 22.14digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikinews.org13 Oktober 2014 13.22digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiversity.org10 Agustus 2014 05.00digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikivoyage.org30 Dhésèmber 2012 15.22digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org24 Agustus 2021 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org23 Dhésèmber 2012 05.46digawé nalika mlebu log(?)0
dk.wikimedia.org12 Dhésèmber 2014 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.47digawé nalika mlebu log(?)0
dty.wikipedia.org28 Mèi 2017 01.59digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.47digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.47digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.47digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.47digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikinews.org14 Oktober 2014 03.04digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org1 Novèmber 2017 05.54digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikivoyage.org21 Sèptèmber 2013 00.21digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org9 Dhésèmber 2014 15.01digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.48digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org6 Juli 2012 04.45digawé nalika mlebu log(?)13
en.wikibooks.org26 Dhésèmber 2012 00.37digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org27 Fèbruari 2013 02.37digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org27 Fèbruari 2013 02.37digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org21 Dhésèmber 2012 14.18digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org22 Juli 2012 22.17digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org26 Dhésèmber 2012 00.37digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org26 Dhésèmber 2012 00.37digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.48digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikinews.org18 Novèmber 2015 12.34digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org11 Mèi 2013 01.48digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org5 Januari 2013 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.49digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikimedia.org18 April 2016 11.59digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.49digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.50digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org7 Juli 2013 02.38digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org9 Maret 2020 08.27digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikisource.org9 Maret 2020 08.28digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikivoyage.org15 Oktober 2014 12.10digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.50digawé nalika mlebu log(?)0
fiu-vro.wikipedia.org9 Maret 2013 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.50digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.51digawé nalika mlebu log(?)0
foundation.wikimedia.org24 Novèmber 2021 17.32digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.51digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.51digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.51digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org9 Juli 2012 08.52digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikibooks.org22 Fèbruari 2015 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikinews.org14 Oktober 2014 13.58digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org17 Oktober 2015 15.50digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org14 Oktober 2014 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org15 Dhésèmber 2013 10.55digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org1 Oktober 2015 03.41digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.52digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.52digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.52digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.52digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.52digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wiktionary.org6 Fèbruari 2016 01.15digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.52digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.53digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org2 Fèbruari 2013 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
gom.wikipedia.org25 Juni 2015 06.23digawé nalika mlebu log(?)0
gor.wikipedia.org20 April 2018 00.40digawé nalika mlebu log(?)2
got.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.53digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.53digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.53digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org5 Agustus 2013 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.54digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org7 Juli 2013 02.21digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org12 Januari 2013 23.11digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org20 April 2020 17.12digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikivoyage.org29 Maret 2013 14.12digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.54digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org2 Juli 2013 05.26digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikiversity.org30 Maret 2018 01.04digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.54digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikisource.org23 Juni 2016 05.09digawé nalika mlebu log(?)0
hyw.wikipedia.org11 Sèptèmber 2019 03.37digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org22 Dhésèmber 2012 03.28digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org6 Juli 2012 04.38akun anyar(?)13.582checkuser, ipblock-exempt, suppress, sysop
id.wikibooks.org12 Juli 2012 00.09digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikiquote.org12 Juli 2012 00.09digawé nalika mlebu log(?)1
id.wikisource.org21 Dhésèmber 2012 14.17digawé nalika mlebu log(?)17
id.wiktionary.org8 Juli 2012 11.39digawé nalika mlebu log(?)3
ie.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.56digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.56digawé nalika mlebu log(?)0
ik.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.56digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.56digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org8 Juli 2012 03.38digawé nalika mlebu log(?)210
io.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.56digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.56digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org23 Dhésèmber 2012 01.28digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org31 Juli 2014 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org22 Novèmber 2015 13.05digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiversity.org28 Dhésèmber 2016 12.55digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org30 Dhésèmber 2012 15.22digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org23 April 2021 17.28digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.57digawé nalika mlebu log(?)0
jam.wikipedia.org9 Mèi 2016 12.59digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org30 Dhésèmber 2012 15.12digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikinews.org13 Oktober 2014 13.29digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org5 Juni 2016 14.16digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.58digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org12 Juli 2012 01.46digawé nalika mlebu log(?)9
jv.wiktionary.org13 Maret 2019 11.54digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.58digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.58digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org30 Januari 2013 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
ki.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org5 Agustus 2013 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.00digawé nalika mlebu log(?)0
km.wiktionary.org2 Januari 2014 04.07digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org3 Juli 2013 01.54digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikisource.org26 April 2014 01.36digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.00digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org12 Juli 2012 11.16digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikinews.org10 Juli 2013 13.44digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org9 Mèi 2018 05.53digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiversity.org16 Maret 2013 05.04digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.00digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.01digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.00digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org11 Mèi 2013 01.41digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.01digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wikipedia.org11 Mèi 2013 01.40digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.01digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.01digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org24 Juli 2013 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org6 Juni 2015 15.05digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org28 Juli 2016 15.04digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
lez.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
lg.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
lij.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
lld.wikipedia.org29 Dhésèmber 2020 12.59digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.03digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.03digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org18 Juli 2013 04.36digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.03digawé nalika mlebu log(?)0
lrc.wikipedia.org25 Juni 2015 00.23digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.04digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.03digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.04digawé nalika mlebu log(?)0
mad.wikipedia.org15 Dhésèmber 2020 14.00digawé nalika mlebu log(?)0
mai.wikipedia.org16 Januari 2015 07.56digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org28 Dhésèmber 2012 06.09digawé nalika mlebu log(?)10
mdf.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.04digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org8 Juli 2012 03.27digawé nalika mlebu log(?)42
meta.wikimedia.org8 Juli 2012 04.13digawé nalika mlebu log(?)377autopatrolled
mg.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.04digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.04digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org16 Fèbruari 2013 09.52digawé nalika mlebu log(?)4
min.wiktionary.org9 Dhésèmber 2019 07.39digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.04digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.04digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org15 Juli 2012 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
mrj.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org9 Juli 2012 01.06digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wiktionary.org9 April 2018 12.39digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
mx.wikimedia.org21 Januari 2015 09.02digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.07digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wiktionary.org8 Novèmber 2015 12.42digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.08digawé nalika mlebu log(?)0
nia.wikipedia.org12 Januari 2021 12.31digawé nalika mlebu log(?)0
nia.wiktionary.org12 Januari 2021 12.45digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org25 Dhésèmber 2012 23.30digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikimedia.org26 Maret 2018 01.46digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org23 Juni 2016 23.06digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikivoyage.org9 Juli 2013 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org14 Juli 2013 13.15digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.08digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.08digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikimedia.org23 April 2016 00.45digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
nso.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
nyc.wikimedia.org6 Mèi 2015 01.25digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikisource.org23 Oktober 2014 01.34digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org8 Juli 2013 12.10digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org9 Novèmber 2013 06.51digawé nalika mlebu log(?)0
pag.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
pap.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.09digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.10digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.10digawé nalika mlebu log(?)0
pfl.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.10digawé nalika mlebu log(?)0
pih.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.10digawé nalika mlebu log(?)0
pi.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.10digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org21 Juni 2013 01.19digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikimedia.org15 Fèbruari 2015 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org16 Novèmber 2014 23.24digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org16 Maret 2018 15.24digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikivoyage.org16 Fèbruari 2013 13.15digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.10digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.10digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.10digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.10digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org30 Januari 2013 23.51digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org4 Juni 2016 07.06digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikisource.org4 Juni 2016 07.10digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikivoyage.org8 Juli 2013 10.55digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org1 Sèptèmber 2016 05.34digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.12digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.12digawé nalika mlebu log(?)0
rn.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.12digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.12digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.12digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikivoyage.org14 Oktober 2014 22.24digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org12 Juli 2012 23.28digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikimedia.org18 Dhésèmber 2014 05.41digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org16 Januari 2015 07.57digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiversity.org7 Januari 2014 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org3 Juli 2013 13.22digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
sat.wikipedia.org8 Agustus 2018 02.16digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
sc.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikimedia.org12 Oktober 2013 10.20digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
shn.wikipedia.org21 Novèmber 2018 09.24digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org25 Dhésèmber 2012 23.29digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org20 Maret 2014 19.36digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.16digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.16digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org13 Januari 2013 05.39digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org21 Dhésèmber 2012 14.44digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.16digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org28 Dhésèmber 2012 06.12digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.16digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikinews.org24 Dhésèmber 2012 02.03digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org12 Fèbruari 2013 23.53digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
st.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org11 Juli 2012 13.38digawé nalika mlebu log(?)1
su.wikiquote.org6 Juni 2016 13.17digawé nalika mlebu log(?)0
su.wiktionary.org17 April 2021 03.20digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org28 Dhésèmber 2012 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikivoyage.org17 Dhésèmber 2013 10.14digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org21 Juni 2013 01.09digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.18digawé nalika mlebu log(?)0
szy.wikipedia.org21 Maret 2022 04.11digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org23 Dhésèmber 2012 10.45digawé nalika mlebu log(?)0
tcy.wikipedia.org23 Agustus 2016 15.15digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.26digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org11 Juli 2012 10.33digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikidata.org13 Maret 2014 00.40digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org9 Juli 2012 12.30digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.18digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.19digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.19digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org13 Juli 2013 10.09digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org13 Juli 2013 03.45digawé nalika mlebu log(?)0
tn.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
to.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
tpi.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org5 Agustus 2013 11.53digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikimedia.org16 Januari 2020 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
tw.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
ua.wikimedia.org5 Maret 2014 14.42digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikiquote.org2 April 2019 01.43digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikivoyage.org29 Maret 2013 22.54digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org9 Juli 2013 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wiktionary.org9 Juli 2013 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org9 Juli 2012 00.24digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org24 Fèbruari 2013 05.38digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikivoyage.org6 Sèptèmber 2013 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org9 Dhésèmber 2014 15.06digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org26 Dhésèmber 2012 03.46digawé nalika mlebu log(?)813
wikimania2013.wikimedia.org20 Oktober 2013 15.25digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2014.wikimedia.org20 Oktober 2013 15.27digawé nalika mlebu log(?)10
wikimania2015.wikimedia.org5 Dhésèmber 2014 22.59digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2016.wikimedia.org1 Oktober 2015 03.48digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2017.wikimedia.org18 April 2016 12.07digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2018.wikimedia.org3 Sèptèmber 2017 12.52digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org2 Mèi 2019 01.48digawé nalika mlebu log(?)2
wo.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
xal.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
xh.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org6 Fèbruari 2016 01.16digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org21 April 2013 01.55digawé nalika mlebu log(?)0
zea.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org28 Januari 2013 05.28digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.25digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org12 Januari 2013 23.19digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org31 Maret 2019 14.37digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikivoyage.org7 Juli 2014 05.06digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org5 Agustus 2013 14.25digawé nalika mlebu log(?)0