Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Legoktm
  • Kadaftar: 27 Mèi 2008 18.47 (13 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 67.286
  • Cacahé akun kang gegayutan: 867
  • Grup global: Mardika saka blokiran IP global
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
aa.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.14digawé nalika mlebu log(?)2
aa.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.27digawé nalika mlebu log(?)0
aa.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
ab.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
ab.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
ace.wikipedia.org29 Juni 2012 18.47digawé nalika mlebu log(?)8
advisory.wikimedia.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
ady.wikipedia.org11 Fèbruari 2016 23.33digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)7
af.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.27digawé nalika mlebu log(?)2
af.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
af.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
ak.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)8
ak.wikibooks.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)7
am.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)5
am.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
am.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
ang.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.02digawé nalika mlebu log(?)6
ang.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.27digawé nalika mlebu log(?)2
ang.wikiquote.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikisource.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
an.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)6
an.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
api.wikimedia.org21 Oktober 2020 17.46digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
ar.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)229
ar.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikimedia.org23 Fèbruari 2013 04.49digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
arz.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)5
ast.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)7
ast.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.27digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikiquote.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
as.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
as.wikibooks.org8 Juli 2014 20.11kakonfirmasi déning tembung sandi(?)0
as.wikisource.org23 Januari 2013 01.07digawé nalika mlebu log(?)0
as.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
atj.wikipedia.org14 Juni 2017 21.33digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
av.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
ay.wikibooks.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
azb.wikipedia.org22 Juli 2015 21.25digawé nalika mlebu log(?)48
az.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)6
az.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.27digawé nalika mlebu log(?)2
az.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
az.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
az.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
ban.wikisource.org24 Juli 2021 04.59digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
bat-smg.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)6
ba.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
ba.wikibooks.org8 Juli 2014 20.11kakonfirmasi déning tembung sandi(?)0
bcl.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)7
bd.wikimedia.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)6
beta.wikiversity.org12 April 2011 21.04digawé nalika mlebu log(?)2
be.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)6
be.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.27digawé nalika mlebu log(?)2
be.wikimedia.org2 Sèptèmber 2014 21.10digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
be.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
be.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
bg.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)6
bg.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
bg.wikinews.org28 Mèi 2008 22.59digawé nalika mlebu log(?)2
bg.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
bg.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
bg.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
bh.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)63
bh.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
bi.wikibooks.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)2
bm.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
bm.wikibooks.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wikiquote.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)6
bn.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
bn.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
bn.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
bo.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
bo.wikibooks.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)6
br.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)6
br.wikimedia.org27 Oktober 2013 01.17digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
br.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
br.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
bs.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)5
bs.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
bs.wikinews.org28 Mèi 2008 22.59digawé nalika mlebu log(?)2
bs.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
bs.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
bs.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
bug.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
bxr.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)5
ca.wikipedia.org29 Juni 2012 18.14digawé nalika mlebu log(?)8
ca.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)7
ca.wikimedia.org10 Sèptèmber 2014 20.17digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikinews.org28 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)2
ca.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
ca.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)3
ca.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
cbk-zam.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)7
cdo.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
ceb.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)6
ce.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
cho.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
chr.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
ch.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.12digawé nalika mlebu log(?)8
ch.wikibooks.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
ckb.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)6
commons.wikimedia.org27 Mèi 2008 18.47kakonfirmasi déning tembung sandi(?)4.858autopatrolled, filemover, rollbacker
co.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)6
co.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)0
co.wikimedia.org23 Fèbruari 2013 04.49digawé nalika mlebu log(?)2
co.wikiquote.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
co.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
crh.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.06digawé nalika mlebu log(?)5
cr.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
cr.wikiquote.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
cr.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
csb.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)6
cs.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikiquote.org27 Mèi 2008 23.18digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
cu.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
cv.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)6
cv.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
cy.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)6
cy.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
cy.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
cy.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
cy.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
dag.wikipedia.org27 Agustus 2021 21.06digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)9
da.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.18digawé nalika mlebu log(?)2
da.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
da.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)3
da.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.49digawé nalika mlebu log(?)243
de.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikinews.org27 Mèi 2008 23.18digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikivoyage.org10 Dhésèmber 2012 05.29digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org27 Mèi 2008 23.17digawé nalika mlebu log(?)2
diq.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
dk.wikimedia.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)6
dty.wikipedia.org22 Fèbruari 2018 20.07digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
dv.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
dz.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
dz.wiktionary.org16 April 2015 18.45digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
el.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)20
el.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
el.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
el.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)15
el.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
el.wikivoyage.org13 Juni 2013 17.17digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)4
eml.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)5
en.wikipedia.org27 Mèi 2008 18.47Wiki asal(?)29.728abusefilter, autoreviewer, sysop
en.wikibooks.org27 Mèi 2008 18.47kakonfirmasi déning tembung sandi(?)21
en.wikinews.org27 Mèi 2008 18.47kakonfirmasi déning tembung sandi(?)326
en.wikiquote.org27 Mèi 2008 22.50digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikisource.org29 Mèi 2008 03.55kakonfirmasi déning tembung sandi(?)10
en.wikiversity.org27 Mèi 2008 18.47kakonfirmasi déning tembung sandi(?)9
en.wikivoyage.org10 Novèmber 2012 19.34digawé nalika mlebu log(?)34autopatrolled
en.wiktionary.org27 Mèi 2008 18.47kakonfirmasi déning tembung sandi(?)9
eo.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)6
eo.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
eo.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org10 Juni 2008 21.17digawé nalika mlebu log(?)2
eo.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
es.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.50digawé nalika mlebu log(?)573
es.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)1
es.wikinews.org28 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)1
es.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)1
es.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)1
es.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)1
es.wikivoyage.org14 Januari 2013 04.56digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org27 Mèi 2008 23.17digawé nalika mlebu log(?)1
et.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)6
et.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
ee.wikimedia.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
et.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
et.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
eu.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)5
eu.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
eu.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
eu.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
ext.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)5
fa.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.53digawé nalika mlebu log(?)7
fa.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
fa.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
fa.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
fa.wikivoyage.org3 Oktober 2014 08.07digawé nalika mlebu log(?)1
fa.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.50digawé nalika mlebu log(?)2
ff.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)7
fiu-vro.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
fi.wikipedia.org12 Agustus 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)10
fi.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
fi.wikimedia.org23 Fèbruari 2013 05.01digawé nalika mlebu log(?)2
fi.wikinews.org28 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)2
fi.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
fi.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
fi.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
fi.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
fj.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
fj.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
foundation.wikimedia.org4 Novèmber 2021 11.12digawé nalika mlebu log(?)101
fo.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)5
fo.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
fo.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
frp.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
frr.wikipedia.org5 Mèi 2011 06.37digawé nalika mlebu log(?)4
fr.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.49digawé nalika mlebu log(?)241
fr.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
fr.wikinews.org28 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
fr.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)4
fr.wikivoyage.org10 Dhésèmber 2012 05.29digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org27 Mèi 2008 23.17digawé nalika mlebu log(?)6
fur.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
fy.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)6
fy.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
fy.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
gag.wikipedia.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)4
gan.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)6
ga.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)6
ga.wikibooks.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikiquote.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
gd.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)6
gd.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
glk.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
gl.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.53digawé nalika mlebu log(?)6
gl.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
gl.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
gl.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
gl.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
gn.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)7
gn.wikibooks.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
gom.wikipedia.org16 Juni 2015 21.46digawé nalika mlebu log(?)61
gom.wiktionary.org22 Juni 2020 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
got.wikibooks.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.02digawé nalika mlebu log(?)9
gu.wikibooks.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
gu.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)9
gu.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
gv.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.02digawé nalika mlebu log(?)6
gv.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
hak.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
ha.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
ha.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
haw.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.02digawé nalika mlebu log(?)6
he.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)13
he.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikinews.org28 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikivoyage.org21 Dhésèmber 2013 09.45digawé nalika mlebu log(?)2
he.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)3
hif.wikipedia.org29 Juni 2012 18.47digawé nalika mlebu log(?)36
hi.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)13
hi.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
hi.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
hi.wikisource.org6 Novèmber 2020 01.13digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ho.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.14digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)6
hr.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
hr.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
hr.wikisource.org6 Sèptèmber 2012 00.26digawé nalika mlebu log(?)2
hr.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
hsb.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)6
hsb.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ht.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)6
ht.wikisource.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)9
hu.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wikinews.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
hy.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)6
hy.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
hy.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
hy.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
hy.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
hz.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.14digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)7
ia.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
ia.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
id.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)9
id.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
id.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
id.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
id.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ie.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.06digawé nalika mlebu log(?)6
ie.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
ie.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ig.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
ii.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)0
ik.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
ik.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)5
incubator.wikimedia.org27 Mèi 2008 23.20digawé nalika mlebu log(?)3
io.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)6
io.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
is.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)6
is.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
is.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
is.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
is.wiktionary.org27 Mèi 2008 23.17digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.50digawé nalika mlebu log(?)233
it.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)3
it.wikinews.org27 Mèi 2008 23.18digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikisource.org6 Sèptèmber 2012 00.26digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikivoyage.org10 Dhésèmber 2012 05.29digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)1
iu.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
iu.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.50digawé nalika mlebu log(?)8
ja.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikinews.org28 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikivoyage.org2 Oktober 2021 21.42digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
jbo.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
jbo.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
jv.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)6
jv.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
kaa.wikipedia.org29 Juni 2012 18.47digawé nalika mlebu log(?)6
kab.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
ka.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)5
ka.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
ka.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ka.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
kbd.wikipedia.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)4
kg.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
ki.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
kj.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.14digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
kk.wikibooks.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
kk.wikiquote.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
kl.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
kl.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
km.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.02digawé nalika mlebu log(?)6
km.wikibooks.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
km.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)69
kn.wikibooks.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
koi.wikipedia.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)4
ko.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)6
ko.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
ko.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ko.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ko.wikiversity.org12 Fèbruari 2013 08.42digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
krc.wikipedia.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)4
kr.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.14digawé nalika mlebu log(?)0
kr.wikiquote.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)6
ks.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
ks.wikibooks.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wikiquote.org16 April 2015 18.46digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ku.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)6
ku.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
ku.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ku.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
kv.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
kw.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
kw.wikiquote.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
ky.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ky.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
lad.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
la.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)6
la.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
la.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
la.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
la.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
lbe.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
lb.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)6
lb.wikibooks.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikiquote.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
lez.wikipedia.org29 Juni 2012 18.47digawé nalika mlebu log(?)4
lfn.wikipedia.org19 April 2018 02.57digawé nalika mlebu log(?)0
lg.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
lij.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)5
li.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)6
li.wikibooks.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
li.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
li.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
lmo.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)5
ln.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.02digawé nalika mlebu log(?)6
ln.wikibooks.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
login.wikimedia.org8 Mèi 2013 03.56digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)7
lo.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
lrc.wikipedia.org16 Juni 2015 21.46digawé nalika mlebu log(?)71
ltg.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)3
lt.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)5
lt.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
lv.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)5
lv.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
mai.wikipedia.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)5
mdf.wikipedia.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)6
www.mediawiki.org5 Juni 2008 01.45digawé nalika mlebu log(?)4.030bureaucrat, import, sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org27 Mèi 2008 18.47kakonfirmasi déning tembung sandi(?)1.232massmessage-sender
mg.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)6
mg.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
mg.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
mhr.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)6
mh.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)0
mh.wiktionary.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org9 Fèbruari 2013 13.10digawé nalika mlebu log(?)2
mi.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)6
mi.wikibooks.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
mk.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)4
mk.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
mk.wikimedia.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
mk.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ml.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)7
ml.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
ml.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ml.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)5
ml.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
mni.wikipedia.org11 Agustus 2021 21.00digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.02digawé nalika mlebu log(?)5
mn.wikibooks.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
mrj.wikipedia.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)4
mr.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)39
mr.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ms.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)5
ms.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
ms.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
mt.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
mt.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
mus.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.14digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org29 Juni 2012 18.47digawé nalika mlebu log(?)6
mx.wikimedia.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)6
my.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
my.wikibooks.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
my.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
mzn.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
nah.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)6
nah.wikibooks.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
nap.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)6
nap.wikisource.org25 Agustus 2019 17.31digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
na.wikibooks.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikiquote.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
na.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
nds-nl.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)6
nds.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)5
nds.wikibooks.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikiquote.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ne.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
ne.wikibooks.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
ne.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
new.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)6
ng.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.14digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.50digawé nalika mlebu log(?)75
nl.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wikimedia.org23 Fèbruari 2013 05.33digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wikinews.org28 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
nl.wikivoyage.org10 Dhésèmber 2012 05.29digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
nn.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)6
nn.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
nn.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
nov.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
no.wikipedia.org9 Oktober 2008 03.44digawé nalika mlebu log(?)12
no.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikimedia.org23 Fèbruari 2013 05.35digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
no.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
no.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.51digawé nalika mlebu log(?)2
nrm.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)6
nso.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)3
nv.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
nyc.wikimedia.org25 Oktober 2013 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
nz.wikimedia.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)4
oc.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
oc.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
om.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
om.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
or.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)12
or.wikisource.org20 Oktober 2014 16.54digawé nalika mlebu log(?)0
or.wiktionary.org1 Sèptèmber 2012 20.12digawé nalika mlebu log(?)2
os.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)8
outreach.wikimedia.org26 Novèmber 2012 00.40digawé nalika mlebu log(?)4
pa-us.wikimedia.org23 Fèbruari 2013 05.38digawé nalika mlebu log(?)1
pag.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)6
pam.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)6
pap.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
pa.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
pa.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
pa.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
pcd.wikipedia.org29 Juni 2012 18.47digawé nalika mlebu log(?)5
pdc.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
pfl.wikipedia.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)4
pih.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
pi.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
pi.wiktionary.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.49digawé nalika mlebu log(?)10
pl.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.18digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikimedia.org23 Fèbruari 2013 05.39digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikinews.org27 Mèi 2008 23.18digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikiquote.org27 Mèi 2008 23.18digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
pl.wikivoyage.org12 Fèbruari 2013 08.42digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org27 Mèi 2008 23.17digawé nalika mlebu log(?)2
pms.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)4
pnb.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)6
pnb.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)6
ps.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.02digawé nalika mlebu log(?)6
ps.wikibooks.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.50digawé nalika mlebu log(?)15
pt.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikinews.org28 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikivoyage.org23 Januari 2013 01.07digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
quality.wikimedia.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)5
qu.wikibooks.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikiquote.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
rm.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
rm.wikibooks.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wiktionary.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
rn.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
rn.wiktionary.org16 April 2015 18.47digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)5
roa-rup.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
roa-tara.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)5
ro.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.51digawé nalika mlebu log(?)3
ro.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ro.wikivoyage.org12 Fèbruari 2013 08.42digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
rue.wikipedia.org29 Juni 2012 18.47digawé nalika mlebu log(?)3
ru.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.50digawé nalika mlebu log(?)12
ru.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.18digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikimedia.org23 Fèbruari 2013 05.43digawé nalika mlebu log(?)3
ru.wikinews.org28 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org10 Dhésèmber 2012 05.29digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org27 Mèi 2008 23.17digawé nalika mlebu log(?)2
rw.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.12digawé nalika mlebu log(?)6
rw.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sah.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)6
sah.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)12
sa.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)23
sa.wikiquote.org12 Fèbruari 2013 08.42digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wiktionary.org28 Mèi 2008 01.37digawé nalika mlebu log(?)2
scn.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)5
scn.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sco.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)5
sc.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
sc.wiktionary.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
sd.wikinews.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
se.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
se.wikibooks.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikimedia.org23 Fèbruari 2013 05.46digawé nalika mlebu log(?)2
sg.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
sg.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sh.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)5
sh.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
simple.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)33
simple.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikiquote.org21 Agustus 2008 00.42digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
si.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.06digawé nalika mlebu log(?)6
si.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
si.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)5
sk.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sk.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)6
sl.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wikiquote.org27 Mèi 2008 23.18digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
sm.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
sm.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sn.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)5
sn.wiktionary.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org27 Mèi 2008 22.50digawé nalika mlebu log(?)2
so.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
so.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
species.wikimedia.org28 Mèi 2008 22.58digawé nalika mlebu log(?)1
sq.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.54digawé nalika mlebu log(?)5
sq.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
sq.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sq.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
srn.wikipedia.org29 Juni 2012 18.17digawé nalika mlebu log(?)5
sr.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wikinews.org28 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
ss.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
ss.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
stq.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)5
strategy.wikimedia.org11 Maret 2011 07.26digawé nalika mlebu log(?)0
st.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
st.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
su.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)4
su.wikibooks.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
su.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.50digawé nalika mlebu log(?)10
sv.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikiversity.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikivoyage.org10 Dhésèmber 2012 05.30digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org27 Mèi 2008 23.17digawé nalika mlebu log(?)2
sw.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)6
sw.wikibooks.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
szl.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)6
ta.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)6
ta.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ten.wikipedia.org6 Dhésèmber 2010 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)21autoreview, bureaucrat, editor, sysop
test.wikipedia.org28 Mèi 2008 22.29digawé nalika mlebu log(?)215bureaucrat, reviewer, sysop, translationadmin
test.wikidata.org6 Juni 2013 18.43digawé nalika mlebu log(?)21sysop, translationadmin
tet.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)5
te.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)11
te.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
te.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
te.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)12
te.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
tg.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)6
tg.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
tg.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
th.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.53digawé nalika mlebu log(?)5
th.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
th.wikinews.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
th.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
th.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ti.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
ti.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
tk.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.02digawé nalika mlebu log(?)4
tk.wikibooks.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikiquote.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)8
tl.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
tn.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)5
tn.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
to.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)5
to.wiktionary.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
tpi.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.06digawé nalika mlebu log(?)6
tpi.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.51digawé nalika mlebu log(?)6
tr.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikimedia.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikivoyage.org21 Januari 2021 00.46digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
ts.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)5
ts.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
tt.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)6
tt.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
tt.wikiquote.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
tum.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
tw.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)5
tw.wiktionary.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
tyv.wikipedia.org11 Agustus 2013 04.37digawé nalika mlebu log(?)2
ty.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.06digawé nalika mlebu log(?)6
ua.wikimedia.org23 Fèbruari 2013 06.00digawé nalika mlebu log(?)3
udm.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
ug.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
ug.wikibooks.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikiquote.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.51digawé nalika mlebu log(?)4
uk.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikinews.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikivoyage.org24 Juli 2013 23.09digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ur.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)4
ur.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.37digawé nalika mlebu log(?)2
ur.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
ur.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
usability.wikimedia.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)4
uz.wikibooks.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
uz.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
uz.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
vec.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)5
vec.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wiktionary.org13 Juni 2013 17.17digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org29 Juni 2012 18.17digawé nalika mlebu log(?)3
ve.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)6
vi.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.52digawé nalika mlebu log(?)7
vi.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.18digawé nalika mlebu log(?)2
vi.wikiquote.org27 Mèi 2008 23.18digawé nalika mlebu log(?)2
vi.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
vi.wikivoyage.org20 Agustus 2013 08.06digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org27 Mèi 2008 23.17digawé nalika mlebu log(?)2
vls.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)5
vo.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.51digawé nalika mlebu log(?)4
vo.wikibooks.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikiquote.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
war.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)5
wa.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.55digawé nalika mlebu log(?)6
wa.wikibooks.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wikisource.org24 Agustus 2021 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
www.wikidata.org4 Novèmber 2012 06.04digawé nalika mlebu log(?)22.125
wikimania2005.wikimedia.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2006.wikimedia.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2007.wikimedia.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2008.wikimedia.org28 Mèi 2008 22.59digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2009.wikimedia.org25 Januari 2011 03.46digawé nalika mlebu log(?)1
wikimania2010.wikimedia.org25 Januari 2011 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2011.wikimedia.org25 Januari 2011 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2012.wikimedia.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2013.wikimedia.org23 Januari 2013 01.08digawé nalika mlebu log(?)24
wikimania2014.wikimedia.org2 Mèi 2013 18.03digawé nalika mlebu log(?)19
wikimania2015.wikimedia.org5 Dhésèmber 2014 06.14digawé nalika mlebu log(?)27
wikimania2016.wikimedia.org26 Januari 2015 19.22digawé nalika mlebu log(?)16
wikimania2017.wikimedia.org10 Januari 2016 19.02digawé nalika mlebu log(?)9
wikimania2018.wikimedia.org20 Oktober 2017 19.38digawé nalika mlebu log(?)5
wikimania.wikimedia.org5 Agustus 2018 06.16digawé nalika mlebu log(?)4
wo.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.06digawé nalika mlebu log(?)5
wo.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
wo.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
wuu.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)5
xal.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)5
xh.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.12digawé nalika mlebu log(?)6
xh.wikibooks.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
xh.wiktionary.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org29 Juni 2012 18.16digawé nalika mlebu log(?)3
yi.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)6
yi.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
yi.wiktionary.org28 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)2
yo.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)5
yo.wikibooks.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wiktionary.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.13digawé nalika mlebu log(?)6
za.wikibooks.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikiquote.org16 April 2015 18.48digawé nalika mlebu log(?)0
za.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
zea.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.08digawé nalika mlebu log(?)6
zh-classical.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.01digawé nalika mlebu log(?)6
zh-min-nan.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)5
zh-min-nan.wikibooks.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
zh-yue.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.57digawé nalika mlebu log(?)5
zh.wikipedia.org27 Mèi 2008 22.50digawé nalika mlebu log(?)11
zh.wikibooks.org27 Mèi 2008 23.29digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikinews.org28 Mèi 2008 23.00digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikiquote.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikisource.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikivoyage.org25 Januari 2014 22.21digawé nalika mlebu log(?)1
zh.wiktionary.org27 Mèi 2008 23.17digawé nalika mlebu log(?)2
zu.wikipedia.org27 Mèi 2008 23.09digawé nalika mlebu log(?)5
zu.wikibooks.org16 April 2015 18.49digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wiktionary.org10 Sèptèmber 2012 01.52digawé nalika mlebu log(?)2