Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ab.wikipedia.org3 Maret 2015 03.11digawé nalika mlebu log(?)0
ace.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
ady.wikipedia.org20 Mèi 2016 11.35digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org3 Maret 2015 03.02digawé nalika mlebu log(?)0
af.wiktionary.org6 Maret 2016 11.44digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
am.wiktionary.org6 Maret 2016 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wiktionary.org6 Maret 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org3 Maret 2015 03.02digawé nalika mlebu log(?)0
an.wiktionary.org6 Maret 2016 11.44digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org17 Novèmber 2014 11.33digawé nalika mlebu log(?)31
ar.wikimedia.org7 Maret 2018 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikinews.org10 Maret 2016 11.38digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiquote.org16 Maret 2017 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org10 Maret 2016 11.34digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiversity.org10 Maret 2016 11.23digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wiktionary.org31 Januari 2015 05.21digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org3 Maret 2015 03.32digawé nalika mlebu log(?)2
ast.wiktionary.org6 Maret 2016 11.44digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikisource.org10 Maret 2016 11.34digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org3 Maret 2015 03.11digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org3 Maret 2015 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wiktionary.org6 Maret 2016 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org20 Mèi 2016 11.35digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)1
az.wikisource.org10 Maret 2016 11.34digawé nalika mlebu log(?)0
az.wiktionary.org6 Maret 2016 11.49digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org3 Maret 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)0
bat-smg.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org3 Maret 2015 03.02digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
bd.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.38digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org8 Fèbruari 2015 11.09digawé nalika mlebu log(?)0
beta.wikiversity.org25 April 2015 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikisource.org10 Maret 2016 11.34digawé nalika mlebu log(?)0
be.wiktionary.org6 Maret 2016 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org3 Maret 2015 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikinews.org10 Maret 2016 11.38digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikisource.org10 Maret 2016 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wiktionary.org6 Maret 2016 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)1
bi.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org3 Maret 2015 03.03digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikisource.org10 Maret 2016 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wiktionary.org6 Maret 2016 12.34digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org16 Dhésèmber 2014 09.35digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org3 Maret 2015 03.04digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org3 Maret 2015 03.00digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikisource.org10 Maret 2016 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
br.wiktionary.org6 Maret 2016 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org3 Maret 2015 03.00digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wikinews.org10 Maret 2016 11.38digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikisource.org10 Maret 2016 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wiktionary.org6 Maret 2016 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org31 Januari 2015 05.35digawé nalika mlebu log(?)0
bxr.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org3 Maret 2015 02.53digawé nalika mlebu log(?)3
ca.wikinews.org10 Maret 2016 11.38digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikisource.org10 Maret 2016 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org6 Maret 2016 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org3 Maret 2015 03.11digawé nalika mlebu log(?)0
cdo.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)3
ceb.wikipedia.org3 Maret 2015 02.51digawé nalika mlebu log(?)0
ce.wikipedia.org3 Maret 2015 03.04digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wiktionary.org6 Maret 2016 12.41digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)113
co.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
co.wiktionary.org6 Maret 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
cr.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wiktionary.org6 Maret 2016 11.59digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org3 Maret 2015 02.53digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikinews.org10 Maret 2016 11.38digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org10 Maret 2016 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiversity.org10 Maret 2016 11.23digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org18 Oktober 2015 12.41digawé nalika mlebu log(?)1
cu.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org3 Maret 2015 03.04digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org3 Maret 2015 03.00digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikisource.org10 Maret 2016 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wiktionary.org6 Maret 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org3 Maret 2015 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikisource.org10 Maret 2016 11.29digawé nalika mlebu log(?)0
da.wiktionary.org6 Maret 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org19 Dhésèmber 2014 10.02digawé nalika mlebu log(?)21
de.wikinews.org10 Maret 2016 11.38digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org23 April 2016 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org5 Novèmber 2015 12.06digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiversity.org10 Maret 2016 11.23digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.21digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org31 Januari 2015 05.22digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
dk.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.39digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wiktionary.org6 Maret 2016 12.29digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)2
el.wikinews.org10 Maret 2016 11.39digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org10 Maret 2016 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiversity.org10 Maret 2016 11.23digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.21digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org18 Oktober 2015 12.42digawé nalika mlebu log(?)1
eml.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org13 Novèmber 2014 03.18digawé nalika mlebu log(?)1.056ipblock-exempt (sawatara), extendedconfirmed
en.wikibooks.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikinews.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikiversity.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)2
eo.wikipedia.org3 Maret 2015 02.56digawé nalika mlebu log(?)16
eo.wikinews.org10 Maret 2016 11.41digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikisource.org10 Maret 2016 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org6 Maret 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org3 Maret 2015 02.46digawé nalika mlebu log(?)37
es.wikinews.org10 Maret 2016 11.41digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org10 Maret 2016 11.32digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiversity.org10 Maret 2016 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.21digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org6 Maret 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org3 Maret 2015 02.57digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.39digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikisource.org10 Maret 2016 11.32digawé nalika mlebu log(?)0
et.wiktionary.org6 Maret 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org3 Maret 2015 02.56digawé nalika mlebu log(?)2
eu.wiktionary.org6 Maret 2016 11.52digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org3 Maret 2015 02.53digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikinews.org10 Maret 2016 11.41digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikisource.org10 Maret 2016 11.32digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.21digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wiktionary.org6 Maret 2016 12.29digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
fiu-vro.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org3 Maret 2015 02.53digawé nalika mlebu log(?)1
fi.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.39digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikinews.org10 Maret 2016 11.41digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org10 Maret 2016 11.32digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiversity.org10 Maret 2016 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org11 Fèbruari 2016 11.08digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wiktionary.org6 Maret 2016 12.08digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org3 Maret 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)1
fo.wikisource.org10 Maret 2016 11.32digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wiktionary.org6 Maret 2016 11.55digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org26 Novèmber 2014 11.23digawé nalika mlebu log(?)78
fr.wikinews.org10 Maret 2016 11.41digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org9 Sèptèmber 2015 08.25digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org10 Maret 2016 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.21digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org15 Oktober 2015 13.55digawé nalika mlebu log(?)1
fur.wikipedia.org3 Maret 2015 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org3 Maret 2015 03.03digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wiktionary.org6 Maret 2016 11.55digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org3 Maret 2015 03.03digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wiktionary.org6 Maret 2016 11.55digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wiktionary.org6 Maret 2016 11.58digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org3 Maret 2015 02.57digawé nalika mlebu log(?)1
gl.wikisource.org10 Maret 2016 11.30digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wiktionary.org6 Maret 2016 11.56digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wiktionary.org6 Maret 2016 11.49digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org3 Maret 2015 03.04digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikisource.org10 Maret 2016 11.31digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wiktionary.org6 Maret 2016 12.36digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wiktionary.org6 Maret 2016 11.55digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)3
ha.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wiktionary.org6 Maret 2016 12.30digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org8 Fèbruari 2015 09.22digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikinews.org10 Maret 2016 11.43digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org10 Maret 2016 11.31digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
he.wiktionary.org6 Maret 2016 12.25digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org3 Maret 2015 02.57digawé nalika mlebu log(?)1
hi.wiktionary.org6 Maret 2016 12.34digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org3 Maret 2015 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikisource.org10 Maret 2016 11.30digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wiktionary.org6 Maret 2016 11.56digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org3 Maret 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wiktionary.org6 Maret 2016 12.09digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org3 Maret 2015 03.00digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org3 Maret 2015 02.53digawé nalika mlebu log(?)6
hu.wikisource.org10 Maret 2016 11.29digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org6 Maret 2016 12.04digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org3 Maret 2015 02.57digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wikisource.org10 Maret 2016 11.29digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wiktionary.org6 Maret 2016 12.22digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wiktionary.org6 Maret 2016 11.56digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org3 Maret 2015 02.53digawé nalika mlebu log(?)11
id.wikisource.org10 Maret 2016 11.29digawé nalika mlebu log(?)1
id.wiktionary.org6 Maret 2016 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wiktionary.org6 Maret 2016 11.56digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org3 Maret 2015 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
ik.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)1
io.wikipedia.org3 Maret 2015 03.04digawé nalika mlebu log(?)0
io.wiktionary.org6 Maret 2016 11.56digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org3 Maret 2015 03.02digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikisource.org10 Maret 2016 11.29digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org6 Maret 2016 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org19 Dhésèmber 2014 10.27digawé nalika mlebu log(?)37
it.wikinews.org10 Maret 2016 11.43digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org17 Januari 2016 11.14digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org10 Maret 2016 11.29digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiversity.org10 Maret 2016 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.21digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org18 Oktober 2015 12.34digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wiktionary.org6 Maret 2016 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
jam.wikipedia.org20 Mèi 2016 11.34digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org12 Novèmber 2014 11.11digawé nalika mlebu log(?)3.182extendedconfirmed
ja.wikibooks.org25 April 2015 04.41digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikinews.org25 April 2015 04.14digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikiquote.org25 April 2015 03.44digawé nalika mlebu log(?)15
ja.wikisource.org26 Fèbruari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)48
ja.wikiversity.org14 Oktober 2015 13.09digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org31 Januari 2015 05.20digawé nalika mlebu log(?)87
jbo.wikipedia.org3 Maret 2015 03.11digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wiktionary.org6 Maret 2016 12.04digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org3 Maret 2015 03.01digawé nalika mlebu log(?)1
jv.wiktionary.org6 Maret 2016 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)1
ka.wiktionary.org6 Maret 2016 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org3 Maret 2015 03.11digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org3 Maret 2015 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
ki.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org3 Maret 2015 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wiktionary.org6 Maret 2016 12.22digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wiktionary.org6 Maret 2016 11.59digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
km.wiktionary.org6 Maret 2016 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikisource.org10 Maret 2016 11.28digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wiktionary.org6 Maret 2016 12.38digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org13 Novèmber 2014 03.55digawé nalika mlebu log(?)364
ko.wikibooks.org18 Oktober 2015 11.28digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikinews.org25 April 2015 04.14digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org4 Agustus 2018 13.45digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org2 Mèi 2015 13.51digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiversity.org10 Maret 2016 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org31 Januari 2015 05.22digawé nalika mlebu log(?)1
krc.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wiktionary.org6 Maret 2016 12.33digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org3 Maret 2015 03.32digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org6 Maret 2016 11.59digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wiktionary.org6 Maret 2016 11.59digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org3 Maret 2015 03.03digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wiktionary.org6 Maret 2016 11.59digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org3 Maret 2015 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org3 Maret 2015 02.57digawé nalika mlebu log(?)3
la.wikisource.org10 Maret 2016 11.24digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org6 Maret 2016 11.59digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org3 Maret 2015 03.11digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org3 Maret 2015 03.01digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wiktionary.org6 Maret 2016 12.04digawé nalika mlebu log(?)0
lez.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
lg.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
lij.wikipedia.org3 Maret 2015 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org3 Maret 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikisource.org10 Maret 2016 11.23digawé nalika mlebu log(?)0
li.wiktionary.org6 Maret 2016 12.00digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org3 Maret 2015 03.03digawé nalika mlebu log(?)1
ln.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wiktionary.org6 Maret 2016 12.04digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org12 Novèmber 2014 11.05digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wiktionary.org6 Maret 2016 12.38digawé nalika mlebu log(?)0
lrc.wikipedia.org20 Mèi 2016 11.35digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org3 Maret 2015 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org3 Maret 2015 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikisource.org10 Maret 2016 11.23digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wiktionary.org6 Maret 2016 12.00digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org3 Maret 2015 03.00digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wiktionary.org6 Maret 2016 11.59digawé nalika mlebu log(?)0
mai.wikipedia.org20 Mèi 2016 11.35digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
mdf.wikipedia.org3 Maret 2015 03.11digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)38
meta.wikimedia.org12 Novèmber 2014 11.05digawé nalika mlebu log(?)290
mg.wikipedia.org3 Maret 2015 03.01digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wiktionary.org18 Oktober 2015 12.44digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org3 Maret 2015 02.55digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wiktionary.org6 Maret 2016 12.07digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)1
mk.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.41digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikisource.org10 Maret 2016 11.23digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wiktionary.org6 Maret 2016 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org3 Maret 2015 03.02digawé nalika mlebu log(?)1
ml.wikisource.org10 Maret 2016 11.18digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org6 Maret 2016 12.38digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wiktionary.org6 Maret 2016 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
mrj.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org3 Maret 2015 03.02digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikisource.org10 Maret 2016 11.23digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wiktionary.org6 Maret 2016 12.34digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org3 Maret 2015 02.53digawé nalika mlebu log(?)1
mt.wikipedia.org3 Maret 2015 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wiktionary.org6 Maret 2016 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
mx.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.41digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org18 Dhésèmber 2014 13.18digawé nalika mlebu log(?)2
my.wiktionary.org6 Maret 2016 12.38digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org3 Maret 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wiktionary.org6 Maret 2016 12.07digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org3 Maret 2015 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
na.wiktionary.org6 Maret 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org3 Maret 2015 03.04digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wiktionary.org6 Maret 2016 12.09digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org3 Maret 2015 03.04digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wiktionary.org6 Maret 2016 12.32digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org3 Maret 2015 02.38digawé nalika mlebu log(?)3
nl.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.41digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org10 Maret 2016 11.18digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.21digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org11 Fèbruari 2016 11.06digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org3 Maret 2015 02.57digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wiktionary.org6 Maret 2016 12.07digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org3 Maret 2015 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org3 Maret 2015 02.53digawé nalika mlebu log(?)11
no.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.41digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org10 Maret 2016 11.43digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikisource.org10 Maret 2016 11.18digawé nalika mlebu log(?)0
no.wiktionary.org6 Maret 2016 12.07digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
nso.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
nyc.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.41digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wiktionary.org6 Maret 2016 12.09digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
om.wiktionary.org6 Maret 2016 12.09digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikisource.org10 Maret 2016 11.18digawé nalika mlebu log(?)0
or.wiktionary.org6 Maret 2016 12.37digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org3 Maret 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org9 Juli 2016 08.46digawé nalika mlebu log(?)0
pag.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org3 Maret 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)0
pap.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikipedia.org3 Maret 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wiktionary.org6 Maret 2016 12.36digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org16 Dhésèmber 2014 09.36digawé nalika mlebu log(?)0
pfl.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
pih.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
pi.wikipedia.org3 Maret 2015 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org25 Novèmber 2014 13.53digawé nalika mlebu log(?)8
pl.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.42digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org10 Maret 2016 11.45digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org10 Maret 2016 11.16digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org6 Maret 2016 12.11digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org3 Maret 2015 03.02digawé nalika mlebu log(?)1
pnb.wiktionary.org6 Maret 2016 12.29digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wiktionary.org6 Maret 2016 12.29digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org1 Januari 2015 05.02digawé nalika mlebu log(?)21
pt.wikibooks.org10 Juli 2016 07.42digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.43digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org10 Maret 2016 11.45digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org10 Juli 2016 07.42digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikisource.org10 Maret 2016 11.16digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiversity.org10 Maret 2016 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org18 Oktober 2015 12.44digawé nalika mlebu log(?)1
qu.wikipedia.org3 Maret 2015 03.32digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wiktionary.org6 Maret 2016 12.11digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org3 Maret 2015 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
rn.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wiktionary.org6 Maret 2016 11.44digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org3 Maret 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org3 Maret 2015 02.55digawé nalika mlebu log(?)1
ro.wikinews.org6 Maret 2016 12.12digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikisource.org10 Maret 2016 11.15digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.19digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org6 Maret 2016 12.11digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org16 Dhésèmber 2014 09.35digawé nalika mlebu log(?)17
ru.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.43digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org10 Maret 2016 11.45digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org10 Maret 2016 11.15digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiversity.org10 Maret 2016 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.19digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org18 Oktober 2015 12.44digawé nalika mlebu log(?)1
rw.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wiktionary.org6 Maret 2016 11.59digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikisource.org10 Maret 2016 11.16digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org3 Maret 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikisource.org10 Maret 2016 11.15digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wiktionary.org6 Maret 2016 12.34digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org3 Maret 2015 03.04digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wiktionary.org6 Maret 2016 12.11digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org3 Maret 2015 03.04digawé nalika mlebu log(?)2
sc.wikipedia.org3 Maret 2015 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)1
sd.wiktionary.org6 Maret 2016 12.30digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org3 Maret 2015 03.30digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.43digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wiktionary.org6 Maret 2016 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org3 Maret 2015 02.57digawé nalika mlebu log(?)2
sh.wiktionary.org6 Maret 2016 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org13 Januari 2015 14.36digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org31 Januari 2015 05.21digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
si.wiktionary.org6 Maret 2016 12.38digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org3 Maret 2015 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikisource.org10 Maret 2016 11.12digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wiktionary.org6 Maret 2016 12.12digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org3 Maret 2015 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikisource.org10 Maret 2016 11.12digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiversity.org10 Maret 2016 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wiktionary.org6 Maret 2016 12.12digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wiktionary.org6 Maret 2016 11.55digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org19 Oktober 2015 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org3 Maret 2015 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
so.wiktionary.org6 Maret 2016 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)1
sq.wikipedia.org3 Maret 2015 03.00digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wiktionary.org6 Maret 2016 12.11digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org3 Maret 2015 03.11digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org3 Maret 2015 02.53digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org10 Maret 2016 11.45digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org10 Maret 2016 11.12digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wiktionary.org6 Maret 2016 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wiktionary.org6 Maret 2016 12.12digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org3 Maret 2015 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
st.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
st.wiktionary.org6 Maret 2016 12.11digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org3 Maret 2015 03.32digawé nalika mlebu log(?)0
su.wiktionary.org6 Maret 2016 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org3 Maret 2015 02.38digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikisource.org10 Maret 2016 11.11digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiversity.org10 Maret 2016 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.19digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org6 Maret 2016 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org3 Maret 2015 03.04digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wiktionary.org6 Maret 2016 11.59digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikinews.org10 Maret 2016 11.45digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikisource.org10 Maret 2016 11.11digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org6 Maret 2016 12.37digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org18 April 2016 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org14 Oktober 2015 13.09digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org3 Maret 2015 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org3 Maret 2015 03.00digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikisource.org10 Maret 2016 11.13digawé nalika mlebu log(?)0
te.wiktionary.org6 Maret 2016 12.37digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org3 Maret 2015 03.03digawé nalika mlebu log(?)1
tg.wiktionary.org6 Maret 2016 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)27
th.wikisource.org10 Maret 2016 11.10digawé nalika mlebu log(?)0
th.wiktionary.org6 Maret 2016 12.38digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wiktionary.org6 Maret 2016 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wiktionary.org6 Maret 2016 12.25digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)4
tl.wiktionary.org6 Maret 2016 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
tn.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
tn.wiktionary.org6 Maret 2016 12.11digawé nalika mlebu log(?)0
to.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
tpi.wikipedia.org3 Maret 2015 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
tpi.wiktionary.org6 Maret 2016 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org3 Maret 2015 02.55digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikinews.org10 Maret 2016 11.45digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikisource.org10 Maret 2016 11.09digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org6 Maret 2016 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wiktionary.org6 Maret 2016 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org3 Maret 2015 02.59digawé nalika mlebu log(?)1
tt.wiktionary.org6 Maret 2016 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
tw.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
tyv.wikipedia.org20 Mèi 2016 11.35digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org3 Maret 2015 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
ua.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.43digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org3 Maret 2015 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikipedia.org31 Januari 2015 05.57digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wiktionary.org6 Maret 2016 12.25digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org3 Maret 2015 02.53digawé nalika mlebu log(?)1
uk.wikinews.org10 Maret 2016 11.45digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikiquote.org10 Maret 2016 11.45digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikisource.org10 Maret 2016 11.09digawé nalika mlebu log(?)1
uk.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.19digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wiktionary.org6 Maret 2016 12.25digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org3 Maret 2015 03.03digawé nalika mlebu log(?)1
ur.wiktionary.org6 Maret 2016 12.25digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org3 Maret 2015 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikiquote.org20 Mèi 2016 11.52digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wiktionary.org6 Maret 2016 12.09digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikisource.org10 Maret 2016 11.08digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wiktionary.org6 Maret 2016 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org3 Maret 2015 03.08digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org16 Dhésèmber 2014 09.35digawé nalika mlebu log(?)51
vi.wikibooks.org20 Mèi 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikiquote.org20 Mèi 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikisource.org19 Oktober 2015 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikivoyage.org10 Maret 2016 11.19digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org6 Maret 2016 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org3 Maret 2015 02.57digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wiktionary.org6 Maret 2016 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org3 Maret 2015 02.51digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wiktionary.org6 Maret 2016 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org13 Novèmber 2014 03.24digawé nalika mlebu log(?)266
wikimania2015.wikimedia.org11 Dhésèmber 2015 03.28digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2016.wikimedia.org21 Dhésèmber 2015 09.46digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org17 Mèi 2019 09.43digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org3 Maret 2015 03.11digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikiquote.org20 Mèi 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wiktionary.org6 Maret 2016 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org1 Januari 2015 04.04digawé nalika mlebu log(?)3
xal.wikipedia.org3 Maret 2015 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
xh.wikipedia.org3 Maret 2015 03.07digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org3 Maret 2015 03.16digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikisource.org10 Maret 2016 11.08digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org6 Maret 2016 12.25digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org3 Maret 2015 03.02digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
zea.wikipedia.org3 Maret 2015 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org5 Maret 2015 07.51digawé nalika mlebu log(?)82
zh-min-nan.wikipedia.org3 Maret 2015 03.31digawé nalika mlebu log(?)3
zh-min-nan.wikisource.org10 Maret 2016 11.08digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org6 Maret 2016 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org29 Januari 2015 11.28digawé nalika mlebu log(?)15
zh.wikipedia.org12 Novèmber 2014 11.05akun anyar(?)1.412ipblock-exempt
zh.wikibooks.org25 April 2015 04.30digawé nalika mlebu log(?)8
zh.wikinews.org28 Januari 2015 04.24digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org8 Fèbruari 2015 11.35digawé nalika mlebu log(?)4
zh.wikisource.org26 Fèbruari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)5
zh.wikiversity.org17 Agustus 2018 11.52digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikivoyage.org5 Maret 2015 08.11digawé nalika mlebu log(?)5
zh.wiktionary.org19 Dhésèmber 2014 10.22digawé nalika mlebu log(?)13
zu.wikipedia.org3 Maret 2015 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wiktionary.org6 Maret 2016 11.59digawé nalika mlebu log(?)0