Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Jack Pomi
  • Kadaftar: 7 April 2015 12.35 (5 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 6.645
  • Cacahé akun kang gegayutan: 130
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
af.wikipedia.org28 April 2015 19.23digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org7 Juni 2015 05.42digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org8 Januari 2016 18.01digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org27 April 2015 19.00digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org9 April 2015 14.37digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org4 Agustus 2015 05.48digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org7 Juli 2015 15.50digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org23 April 2015 11.37digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org13 Juli 2015 17.55digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org17 Agustus 2015 17.43digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org9 April 2015 14.37digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org24 Mèi 2020 06.12digawé nalika mlebu log(?)0
ce.wikipedia.org20 Dhésèmber 2015 04.49digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org13 Juli 2015 17.56digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)103
cr.wikipedia.org28 Mèi 2015 12.09digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org14 April 2015 17.13digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org7 Juli 2015 15.50digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org30 Januari 2016 05.15digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org9 April 2015 12.08digawé nalika mlebu log(?)1
de.wikipedia.org9 April 2015 12.08digawé nalika mlebu log(?)4
diq.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org11 Mèi 2015 07.07digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org5 Agustus 2015 17.08digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)41
en.wikibooks.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org8 April 2015 20.01digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org28 April 2015 19.25digawé nalika mlebu log(?)2
et.wikipedia.org7 April 2015 17.24digawé nalika mlebu log(?)1
eu.wikipedia.org11 Mèi 2015 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org27 April 2015 20.12digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org28 April 2015 19.27digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org14 April 2015 16.59digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org8 Dhésèmber 2015 18.17digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org27 Juli 2015 13.11digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org7 Mèi 2015 18.18digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org14 Mèi 2015 07.11digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org9 April 2015 14.37digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org3 Januari 2016 17.32digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org28 April 2015 19.27digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org16 Mèi 2015 14.37digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org11 Mèi 2015 07.07digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org15 April 2015 17.13digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org3 Mèi 2015 15.38digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org3 Juli 2016 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org7 Juni 2015 05.42digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org10 Agustus 2015 09.42digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org16 Mèi 2015 14.35digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org23 Juli 2015 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org16 Oktober 2016 15.37digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org10 Dhésèmber 2015 17.26digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org5 Oktober 2016 17.41digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org26 Agustus 2017 18.31digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org7 April 2015 12.35digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org2 Agustus 2015 18.05digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org27 Juli 2015 12.03digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)2
ml.wikipedia.org13 Juli 2015 17.56digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org2 Agustus 2016 16.51digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org9 Maret 2016 07.43digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org6 Juli 2015 13.06digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org6 Sèptèmber 2015 13.05digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org30 Oktober 2018 18.12digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org27 April 2015 18.55digawé nalika mlebu log(?)1
nn.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org11 Mèi 2015 19.49digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org31 Juli 2016 16.09digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org7 Fèbruari 2016 12.56digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org29 Januari 2017 17.05digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org9 April 2015 12.07digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikiquote.org24 Januari 2018 17.09digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org9 April 2015 14.37digawé nalika mlebu log(?)1
rmy.wikipedia.org21 Januari 2016 17.36digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org9 April 2015 14.37digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org23 April 2016 12.45digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org7 April 2015 12.35akun anyar(?)6.453editor, rollbacker, suppressredirect, uploader
ru.wikibooks.org9 April 2015 11.39digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikimedia.org21 Mèi 2015 11.26digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org14 Mèi 2015 05.28digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org30 Mèi 2015 14.57digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org19 April 2015 16.26digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiversity.org14 Mèi 2015 05.28digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org26 Juli 2016 15.38digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org18 April 2015 12.10digawé nalika mlebu log(?)2
sah.wikipedia.org29 Juli 2015 16.18digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org11 Mèi 2015 07.07digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org24 Agustus 2015 06.15digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org28 April 2015 19.26digawé nalika mlebu log(?)3
sk.wikipedia.org14 April 2015 17.13digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org19 April 2015 16.26digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org7 April 2015 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org16 Januari 2016 17.53digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org15 April 2015 17.12digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org28 April 2015 19.27digawé nalika mlebu log(?)13
sw.wikipedia.org9 Juli 2015 16.37digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org14 Mèi 2020 13.57digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org22 Juli 2015 12.02digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org16 Mèi 2015 19.39digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org7 April 2015 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org12 April 2015 15.17digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org26 April 2020 14.51digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org29 Juni 2015 14.01digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org21 Juni 2016 08.26digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org3 Mèi 2015 10.04digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org7 April 2015 12.37digawé nalika mlebu log(?)17
wikimania2015.wikimedia.org3 Juli 2015 05.19digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org2 April 2016 04.32digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org7 April 2015 13.40digawé nalika mlebu log(?)0