Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: HMGiovanniV
  • Kadaftar: 23 Fèbruari 2013 07.17 (7 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 16.225
  • Cacahé akun kang gegayutan: 188
  • Grup global: Mardika saka blokiran IP global
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
af.wikipedia.org27 Juli 2013 13.32digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org14 Juli 2013 09.08digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org13 Agustus 2013 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org14 Juli 2013 09.19digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org16 Agustus 2013 08.03digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org27 Juli 2013 12.50digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org25 Agustus 2013 07.45digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org26 Januari 2019 17.38digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org16 Agustus 2013 08.04digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org26 Januari 2017 12.29digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org27 Oktober 2013 11.03digawé nalika mlebu log(?)0
beta.wikiversity.org21 Januari 2014 05.37digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org19 Agustus 2013 09.37digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org25 Juli 2013 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org15 Agustus 2013 07.52digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org4 Agustus 2013 05.45digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org20 Oktober 2018 11.36digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org14 Agustus 2014 08.41digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org13 Agustus 2013 03.17digawé nalika mlebu log(?)2
ca.wikipedia.org29 Juli 2013 13.49digawé nalika mlebu log(?)0
cdo.wikipedia.org21 Agustus 2013 09.34digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org5 Agustus 2013 09.02digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org20 Juli 2013 08.36digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org16 Fèbruari 2020 18.18digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org16 Juli 2013 09.42digawé nalika mlebu log(?)93
crh.wikipedia.org16 Juli 2014 12.12digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org7 Sèptèmber 2013 13.53digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org14 Agustus 2013 02.43digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org16 Agustus 2013 10.00digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org31 Juli 2013 05.46digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org18 Juli 2013 13.58digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org23 Fèbruari 2015 13.20digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org1 Maret 2019 07.07digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org23 Fèbruari 2014 04.03digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org24 Agustus 2013 09.06digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikipedia.org21 Juli 2014 14.26digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org23 Agustus 2013 10.19digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org23 Fèbruari 2013 07.56digawé nalika mlebu log(?)106
en.wikibooks.org7 Oktober 2013 08.41digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org7 Oktober 2013 08.41digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org7 Oktober 2013 08.41digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org5 Agustus 2013 06.51digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org7 Oktober 2013 08.41digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org7 Oktober 2013 08.41digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org18 Juli 2013 06.05digawé nalika mlebu log(?)2
eo.wikipedia.org18 Juli 2013 13.57digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org18 Juli 2013 03.34digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org29 Juli 2014 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org17 Agustus 2013 04.31digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org30 Novèmber 2013 13.50digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org1 Agustus 2013 12.05digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org18 Fèbruari 2018 08.32digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org19 Agustus 2013 09.44digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org27 Juli 2013 06.03digawé nalika mlebu log(?)2
fr.wikisource.org5 Agustus 2013 06.15digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org23 Fèbruari 2015 13.20digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org14 Januari 2014 06.40digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org11 Novèmber 2013 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org29 Maret 2020 04.49digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org22 Maret 2014 11.17digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org12 Juli 2014 01.24digawé nalika mlebu log(?)10
gu.wikipedia.org24 Agustus 2013 09.59digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 00.32digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org8 Sèptèmber 2013 07.35digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wikipedia.org3 Januari 2019 13.47digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org8 Novèmber 2013 04.36digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org4 Agustus 2013 08.31digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org8 Fèbruari 2019 13.24digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org3 Fèbruari 2017 07.48digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org26 Agustus 2013 11.35digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org23 Agustus 2016 04.35digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org7 Novèmber 2013 08.52digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org31 Juli 2013 03.37digawé nalika mlebu log(?)0
ii.wikipedia.org29 Maret 2020 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org7 Oktober 2013 08.41digawé nalika mlebu log(?)1
is.wikipedia.org14 Sèptèmber 2013 12.04digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org27 Juli 2013 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org22 Dhésèmber 2018 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org6 Juli 2015 10.12digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org23 Fèbruari 2013 07.57digawé nalika mlebu log(?)3
ja.wikiquote.org1 Agustus 2014 10.07digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org8 Juli 2019 16.28digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org10 Sèptèmber 2013 07.43digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org11 Fèbruari 2016 11.32digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org6 Juli 2015 09.51digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org29 Maret 2020 05.52digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org19 Agustus 2013 09.43digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org28 Dhésèmber 2013 07.26digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org10 Juli 2014 23.58digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org30 Juli 2013 08.38digawé nalika mlebu log(?)1
kn.wikipedia.org24 Agustus 2013 10.09digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org18 Juli 2013 03.44digawé nalika mlebu log(?)5
ko.wikisource.org17 Januari 2014 04.46digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org12 Fèbruari 2014 06.25digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org25 Januari 2019 04.53digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org5 Agustus 2014 05.44digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org22 Dhésèmber 2018 13.28digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 03.04digawé nalika mlebu log(?)0
lfn.wikipedia.org25 Juni 2018 17.03digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org18 Juli 2013 08.55digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org26 Novèmber 2013 04.50digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org27 Juli 2013 12.50digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org7 Agustus 2013 13.40digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org7 Oktober 2013 08.41digawé nalika mlebu log(?)67
meta.wikimedia.org14 Juli 2013 09.08digawé nalika mlebu log(?)5
mg.wikipedia.org27 Juni 2015 05.36digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org8 Maret 2014 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org1 Agustus 2013 12.05digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org30 Juli 2013 08.39digawé nalika mlebu log(?)2
mn.wikipedia.org5 Agustus 2013 03.33digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org24 Agustus 2013 08.56digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org27 Juli 2013 05.11digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org15 Juli 2013 01.30digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org20 Juli 2013 10.05digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.41digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org3 Agustus 2013 03.55digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org15 Agustus 2013 07.53digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org22 Januari 2014 08.40digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org20 Agustus 2013 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org4 April 2019 02.47digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org16 Juli 2013 06.04digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org28 Agustus 2013 11.39digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikipedia.org4 Agustus 2013 08.31digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org5 Agustus 2013 04.42digawé nalika mlebu log(?)1
pms.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 05.51digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org5 Sèptèmber 2013 05.09digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org30 Juli 2013 08.40digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org18 Juli 2013 12.28digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org21 Mèi 2016 07.05digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org15 Agustus 2013 08.18digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikisource.org4 Oktober 2014 06.37digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org23 April 2015 04.55digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org12 Juli 2014 01.33digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org1 Novèmber 2014 02.37digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org7 Fèbruari 2018 09.00digawé nalika mlebu log(?)0
shn.wikipedia.org9 Maret 2019 05.22digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org17 Novèmber 2013 11.37digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org8 Agustus 2013 09.34digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org1 Agustus 2014 01.48digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org18 Juni 2018 09.35digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org9 Novèmber 2013 13.13digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org5 Agustus 2013 06.16digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org18 Fèbruari 2018 12.52digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org7 Oktober 2013 08.41digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org1 Fèbruari 2014 10.13digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org18 Agustus 2013 11.28digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wiktionary.org21 Juli 2015 07.28digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org18 Januari 2019 03.42digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org31 Juli 2013 08.06digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 08.11digawé nalika mlebu log(?)0
szy.wikipedia.org11 Fèbruari 2020 17.22digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org24 Agustus 2013 09.32digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org9 Fèbruari 2019 15.21digawé nalika mlebu log(?)0
tcy.wikipedia.org21 Fèbruari 2018 11.16digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org5 Sèptèmber 2013 05.22digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org24 Agustus 2013 09.38digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org30 Juli 2013 08.39digawé nalika mlebu log(?)0
th.wiktionary.org9 Juli 2017 09.36digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org7 Maret 2020 18.56digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org10 Novèmber 2013 05.24digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org1 Agustus 2013 13.15digawé nalika mlebu log(?)0
tw.wikipedia.org25 Agustus 2013 08.58digawé nalika mlebu log(?)0
tyv.wikipedia.org4 Juli 2014 08.57digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikipedia.org22 Sèptèmber 2013 11.03digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org5 Agustus 2013 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org4 Agustus 2013 08.25digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org16 Novèmber 2013 12.21digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org29 Juli 2013 07.08digawé nalika mlebu log(?)1
vi.wikisource.org23 Januari 2017 10.56digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org25 Juli 2018 02.04digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org29 Juli 2013 07.22digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org29 Juli 2013 07.24digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org25 Juli 2013 12.51digawé nalika mlebu log(?)586
wikimania2013.wikimedia.org14 Sèptèmber 2013 13.26digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org16 Agustus 2013 04.58digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org7 Mèi 2015 10.21digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org25 Juli 2013 05.59digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org29 Novèmber 2013 10.42digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org19 Juli 2013 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org23 Fèbruari 2013 07.17akun anyar(?)15.332autoreviewer, ipblock-exempt
zh.wikibooks.org12 Oktober 2013 13.54digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikinews.org20 Fèbruari 2015 08.13digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org18 Juli 2013 05.17digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org5 Agustus 2013 06.15digawé nalika mlebu log(?)6
zh.wikiversity.org16 Agustus 2018 15.50digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikivoyage.org15 Januari 2014 12.10digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org14 Agustus 2013 06.38digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org9 Sèptèmber 2013 07.31digawé nalika mlebu log(?)0