Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Elqtefoca
  • Kadaftar: 15 April 2010 08.14 (12 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 4
  • Cacahé akun kang gegayutan: 4
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
bpy.wikipedia.org15 April 2010 08.42digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikipedia.org15 April 2010 08.39digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org15 April 2010 08.14akun anyar(?)1
jv.wikipedia.org15 April 2010 08.40digawé nalika mlebu log(?)2